Icerige atla
Extraloob

Yeni Server [Gaia] Açılıyor...

· 87 Yanıt · 7.1K görüntüleme
P
Pinokyo OP ⭐ 18y
Arkadaşlar SilkroadOnline.Net yani Silkroad'ın Resmi Sitesinde 31.Server Olan Gaia'nın Açılışı Resmi Olarak Açıklandı.

Yeni Server Bu Salı [2 Eylül] Update'den Sonra Açılıyor... Hayırlı Olması Dileğiyle...

Haberden Özet : [Türkçe Çeviriye Gerek Yok Diye Düşündüm.]

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad's 31th server, Gaia, will open on Sep 02, 2008 Silkroad Standard Time.

Server Name : Gaia
Open Date : Sep 02, 2008 Silkroad Standard Time

We hope you welcome this new server to the Silkroad Online community and enjoy the new experiences there.

(Eğer mümkünse bir süreliğine global başlık olmasını istiyorum.)
87 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
Ohhh hayırlı olsun.Birçok arkadaşımız bekliyordu.Hemde kaçıncı server olması bakımından baya mübarek 😜
Ramazan'a iyi bir başlangıç olaiblir.Serverlar açılsın millet dağalsın kurtulalaım su trafficten brz daha.
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Olmaz.Ben girmem.Bütün sro dünyası bu serverı bekliyor.Açıldığı günden itibaren deli gibi traffic olacaktır.Şöyle 3-5 server açamadılar aynı anda.
J
Jigsaw ⭐ 19y
Omg, biliyordum. iSRObotumu alayım hemen.
P
Pinokyo OP ⭐ 18y
Ohhh hayırlı olsun.Birçok arkadaşımız bekliyordu.Hemde kaçıncı server olması bakımından baya mübarek 😜
Ramazan'a iyi bir başlangıç olaiblir.Serverlar açılsın millet dağalsın kurtulalaım su trafficten brz daha.

31. Server Olmasına hiç o Yönden Bakmamıştım :)))

olamaz ya ben o tarihte istanbula üniversite kaydına gidior olucam 😞 boşa cektim 3300 silki :(

Server açılmadan 3300 silki nasıl çektin 😊
P
Pinokyo OP ⭐ 18y
bi accounta cekilen silk herserverde kullanılabilir

hmm. Bilmiyordum. K.bakma 😊

Bilgi için ayrıca teşekkürler.Yan charda kullanıldığını biliyordumda başka serverdaki charda kullanıldığını bilmiyordum...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok teşekkürler bu güzel haber için hepimize hayırlı olsun ramazan geldi server geldi sahura kadar online mode on ^^

Ps : topic global mesaj yapılmıştır.
T
TheDeeP ⭐ 18y
o server daha ilk günden full olur bütün srocular gaia yı bekliyordu çünkü
X
XER0 ⭐ 19y
Hayırlı olsun. 😊
P
Pinokyo OP ⭐ 18y
çok teşekkürler bu güzel haber için hepimize hayırlı olsun ramazan geldi server geldi sahura kadar online mode on ^^

Ps : topic global mesaj yapılmıştır.

teşekkürler...

Bu coşkuyla ben bu forumda patlamalar yaparım 😜
U
UnLoadeR ⭐ 19y
Gaia Full Str Blader Bekle Beni Silk bot lazim ulennnn
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Hadi herkese hayırlı ve uğurlu olsun bol sosunlu oyunlar 😉
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
O
Old School ⭐ 19y
Hayırlı olsun herkese artık bütün herkes toplanır gaiada trafikten girilmez 2 hafta
R
31.Server Olan Gaia'nın Açılışı

yok kalsın ben girmem o server'a 😁

başlayacak olanlara bol sunlar ve sp ler dilerim 🍿
C
carwen ⭐ 18y
Off gaia için aldığım silkleri harcadım. 😞
P
Pinokyo OP ⭐ 18y
31.Server Olan Gaia'nın Açılışı

yok kalsın ben girmem o server'a 😁

başlayacak olanlara bol sunlar ve sp ler dilerim 🍿

Senin İçin Fesat 😆

😜 😜 😜 😆 😆 😆 😳 😳 😳
X
Xenas ⭐ 19y
İşte olay budur bekledim sabrettim ve tekrar Süper Wizard ımı yapmanın zamanı geldi 😄 Pluto efsanesi ShupaR gaia da başka bir nickle esmeye devam edecektir... bilgi için teşekkürler.
N
tum yorum yapan arkadasların da dedıgı gıbı harbıden cok kalabalık olur yenı serwerların acıldıgı ılk gunlerı bırerbır yasamıs bırı olarak hıc onermıyorum premiumsuz accların serwera gırmek ıcın bosa caba harcamasını en azından olympus zeus gıbı serwerlarda oynayan bızlere yarar 😁
T
Torquel ⭐ 19y
2-3 server açıldıktan sonra artık eğer bu banlar devam ederse sroda o kadar sıkıntı yaşıycamızı sanmam.Zaten belirli bir kitle oynuyor artık,yeniler geldikçede eskielr bırakır...
A
Sağol bilgi için.
İnsanlar kaç aydır bunu bekliyor ve bekleme süresi arttıkça bekleyen insan da arttı zaten en başta da çoktu uzun zamandır yeni server gelmemişti.
Dediğiniz gibi çok dolu olacak ve popüler bol yüksek lvl lı falan bir server olacağını düşünüyorum.
Joymax da belirtmiş 31 rakamını 😜
Neyse hayırlısı olsun Gaia'da başlayacak arkadaşlara da başarılar dilerim.
İyi forumlar, bol sunlar 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: