Icerige atla
Extraloob

New Server Iris Opens [Yeni Server ~ Iris Yarın Açılıyor]

· 23 Yanıt · 2.8K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
New Server Iris Opens [Yeni Server ~ Iris Yarın Açılıyor]

New Server Iris Opens Dec 16, 2008 

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad's 35th server, Iris, will open on Dec 16, 2008 Silkroad Standard Time.

Server Name : Iris
Open Date : Dec 16, 2008 Silkroad Standard Time

We hope you welcome this new server to the Silkroad Online community and enjoy the new experiences there.

23 Yanıt
L
herkese hayılı olsun bol sun lar tabi hepsi bana 😄
N
Herkeze Hayırlı olsun.....
T
TitusPullo ⭐ 19y
Oh maşallah server üzerine server. Nasıl bir sunucu kapasitesine sahip bu joymax helal olsun vallahi^^ e tabi yeni server geldikden 1 hafta süreyle lagdan geçilmiyor oyun...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Oh maşallah server üzerine server. Nasıl bir sunucu kapasitesine sahip bu joymax helal olsun vallahi^^ e tabi yeni server geldikden 1 hafta süreyle lagdan geçilmiyor oyun...

sen onu geç adamların websitesinde açılışta 1mb flash movie var yahu 1 mb düşünsene o siteye giren kaç kişi var of off BW olayını aşmışlar adamlar cidden.

sunucuyu tam zamanında açıyorlar ama hazır legend 3 plus gelmiş yeni dolarlarda gelsin babında ticari düşünmeden boyutta sınır yok ama hakkıda budur işte sonuçta adamlar bu iş için çalışıyorlar nasıl ki forumda çok üye olsun çok mesaj atılsın her bölüm açılsın olayı varsa oyunda da çok server çok item aynen devam.com 🕵️
E
EFENDYY ⭐ 19y
joymax bulmuş para kazan manın yolunu keşke jowmax olsadım ben:^^:D
S
strean121 ⭐ 19y
şimdi acep herkes yüklenirmi yeni servera ....girip girmemek konusunda kararsız kaldım...full crowded oldumu semiyom 😄
M
Misproject ⭐ 19y
açtı kendini joymax
L
Yaf tam olarak saat kaç ta açılacak bu server ben bu sro saat leri çömedim bi türlü erkenden başlıyalım ki milletten ayrı olsun en azından lag azalır belki 😄
L
şimdi acep herkes yüklenirmi yeni servera ....girip girmemek konusunda kararsız kaldım...full crowded oldumu semiyom :D

Eğer öle bişi olursa diğer serverlada devam ne uğraşacam ares te şurada ne oldu sanki açılalı
S
SaiJeva ⭐ 19y
Yaf tam olarak saat kaç ta açılacak bu server ben bu sro saat leri çömedim bi türlü erkenden başlıyalım ki milletten ayrı olsun en azından lag azalır belki :D

türkiye saatiyle sabah 7 de oyun kapanacak ve yaklaşık 3 saat sürer sanırım 10 gibide acılır ama yeni client tabi
L
Leet1 ⭐ 19y
10 gibi açılır diye bir haber varsa kesin 9 da felan açılır...
GAIA'da da öyle olmuştu.
S
SaiJeva ⭐ 19y
10 gibi açılır diye bir haber varsa kesin 9 da felan açılır...
GAIA'da da öyle olmuştu.

walla tr saatiyle 7 de kapanacak daha sonra yeni client devereye girecek oyun acılır ama serverler acılırmı bilmem cunku hem bakım var hem yeni server var hem yeni bir client bence mutlaka birkaç hata falan olacaktır 1 versiyonluk falan bir update gelecektir 1.71 falan olur client o da en az 3 saat sürer diye düşünüyorum ama belki akşamı bile bulabilir legen3 de akşamı bulmuştu
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Bir sürü yeni server açtılar oyuncular ha yeni server a taşınalım derken şaşırdılar, şimdiden bu serverda oynayacaklara başarılar , haber için teşekkürler.
L
herhalde bu sondur bidaki yeni server ancak 1 yıl sonra açılır ne kadar çok server o kadar daha kolay girmek demek sırf kolay girmek için pre alıyordum 😄
S
SLAYER_BBB ⭐ 18y
off yha aresden başka açılmaz diye düşünüyodum gittim 850 silk aldım 3gün sonra yeni server geliyo :S
E
eonder87 ⭐ 19y
her gün server yeni charlar yeni silkler....
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
Server Açılınca Saniyeside giriyor aq
Crowded Oluyor hemen 1 dk içinde
1 hafta O Servere Girilmez Yani DC LAG Full laq 😄
EOS da duraim ben kıçımı kaldıracak halim yok valla : D
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
Bide Silkroad Serverı Açınca Dünya'nın Parasını Alıyordur.Herkes Silk felan
M
Meddah ⭐ 18y
her hafta yeni server.. ohh ne güzel.. millet yeni server'a geçeyim en son server'da olayım diyor ama sağolsun joymax her hafta yeni bir server ekliyor. kazandıkları para az geldi sanırım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: