Arkadaslar yeni Server Ne Zaman Acılır Acaba Bi Bilgisi Olan varmı.. popcorn
Yeni Server...
· 8 Yanıt · 3.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
arkadaslar yeni server hera galiba rev6 da felan hera diye bi server var ilgilenenler varsa paylasalım Wink
T
TripMaster
⭐ 19y
benim plutoda charım soyuldu ve yeni serverı bekliyorum 2 haftadır...Guild kurmayı düşünüyorum hatta guild resimleri bile hazır xD
Pre yada bota sahip kişilerle guild kurmak istiyorum eğer seninde böyle bi niyetin varsa beraber acalım extrabeer
Pre yada bota sahip kişilerle guild kurmak istiyorum eğer seninde böyle bi niyetin varsa beraber acalım extrabeer
viewtopic.php?f=11&t=43658
birader zaten bu konus onceden acılmıstı serverin ne zaman acılacagını biliyorum 2 gun once ogrendim arkadasım bende 500 silk ve 1 aylık bot ile baslayacagım ama kendi guildimi kurmak istiyorum sana basarılar dilerim simdiden..
Beyler gaia serverine geçcem geleenler varsa pm atsınlar hep beraber guild kurarız ciddi olanlar lütfen.
@runoboz
Konu açılış tarihi ; Cmt Oca 19, 2008 8:47 am
Snn yazdığın tarih ; Prş Ağu 28, 2008 8:18 pm
anla artık 😉
Konu açılış tarihi ; Cmt Oca 19, 2008 8:47 am
Snn yazdığın tarih ; Prş Ağu 28, 2008 8:18 pm
anla artık 😉
bnde konuşmalara bakıyom ne herası yaw diye 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Vatan2[ 55-120 Orta-Farm Server ] ?Server Açılış Tarihi 31 Ocak Cuma 21.00? Yeni Bosslar - Yeni Zindanlar - Yeni Kostüm,Binek,Başlık Ve Petler Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. Server Azteca; Yeni Bir Server Yeni Bir Serüven =) Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb..