Icerige atla
Extraloob

Yeni Server

· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Yarın yeni server sizce gelir mi ? Yeni dress gelir mi ? Joymax 2010 için ilk atılımı yapması gerekir ve bolca para toplaması gerekiyor aylık satış kotalarını tutturmak için bu bağlamda yarın yenilikler bekliyorum her ne kadar erken olsa da birşeyler olabilir, bu konuda sizlerin düşünceleri nelerdir ☕
11 Yanıt
X
Xanthos ⭐ 19y
Yeni ability pet geldi 1 adet.Şimdi değil ama bu ayın sonuna doğru 1-2 ekleme yapacaklarını düşünüyorum.Eski avatar dresslerin rengini değiştirip piyasaya sürebilirler.
B
BaSoryong ⭐ 18y
Avatar gelicek bence servar bu hafta değilsede haftaya gelir gibi...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
herkesin tahmini ocak ayında birşeylerin olacağı demek ki zati deneyimlerime göre bu adamlar şubat'ta birşeyler yapmıyorlar demek ki ocak'ta gelecek gelecek...
E
EliteTurk ⭐ 18y
Korean Sro ya Captain Dress in siyah olanını getirmişlerdi,bir sonraki yenilikde Captain Dress in siyahını bekliyorum ben,yeni server içinse şuan için umutlu deyilim ama şöyle bir şey olabilir oyundaki Option sekmesine Eghpt dilini koyarlar çünkü sıradaki güncelleme o olucak,Mısır dilinden sonra onlara özel bir server gelebilir aynı Malazgirt TR gibi..
P
Prada ⭐ 19y
Yarın için bişey beklemiyorum ben bunlardan yeni sw içinde minimum 1 ay daha var gibi geliyor
T
TorQ ⭐ 17y
Avatar gelicek bence servar bu hafta değilsede haftaya gelir gibi...

👍 Bencede abi
D
DeadlyHunt ⭐ 17y
Yarın için bişey beklemiyorum ben bunlardan yeni sw içinde minimum 1 ay daha var gibi geliyor

+1912
B
Band'Eros ⭐ 17y
Yeni Server Gelebilir...
I
ironEyE ⭐ 18y
Bence 105 in geleceği tarihi sitelerine koyarlar 1 ay sonrada getirirler.Çünkü bildiğim kadarıyla ksronun sitesine 110un geleceği tarihini koymuşlar update bilgisi koymuşlar 1 ay sonrada getireceklermiş.(Bildiğim kadarıyla)
P
Prada ⭐ 19y

😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: