Icerige atla
Extraloob

Yeni Saatim

· 25 Yanıt · 2.7K görüntüleme
K
Kai OP ⭐ 18y
2 ay önce almıştım,sizlere şimdi göstermek aklıma geldi 😁

- Resim Silinmiş.

Buyrun kolumda çektim,üşenmedm,sizin için 😁

http://img822.imageshack.us/img822/629/cimg0929.jpg
25 Yanıt
J
Junkie * ⭐ 18y
Güle güle kullan harika bişey eminim bileğinde çok şık duruyordur ama bu tür saatler amaç dışı diye düşünüyorum yani sadece görüntü amaçlı 😊
B
K.Atatürk 🙏
K
Kai OP ⭐ 18y
Güle güle kullan harika bişey eminim bileğinde çok şık duruyordur ama bu tür saatler amaç dışı diye düşünüyorum yani sadece görüntü amaçlı :)

Teşekkürler kardeşim,gerçekten elimde çok güzel duruyor.Başta evet bende görüntü amaçlı aldım ama gerçekten çok ayrı bi karizması var cool2:
J
Junkie * ⭐ 18y
Güle güle kullan harika bişey eminim bileğinde çok şık duruyordur ama bu tür saatler amaç dışı diye düşünüyorum yani sadece görüntü amaçlı :)

Teşekkürler kardeşim,gerçekten elimde çok güzel duruyor.Başta evet bende görüntü amaçlı aldım ama gerçekten çok ayrı bi karizması var cool2:

tabiki öyledir Ata'mızın imzasının asaleti yeterli zaten 👍 benimde bi sürü saatim var evde yurt dışından gelme ve orjinaldir 😎 çoğu gündelik kullanımlar için güzel saatler fakat içinden sadece bitanesini bileğimden nadiren çıkartırım oda tam bi orta yaşlı erkeklere hitap eden saattir 😁 ama işimi görüyo ve çok seviyorum "Seiko Automatic 21 Jewels" istersen bi bak google'dan 😁
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Kolundaykende bir resmini isteriz. 🙏
Special thx to Flexi
K
Kai OP ⭐ 18y
Kolundaykende bir resmini isteriz. 🙏

İsterseniz koyabilirim 💃
E
Extrowe ⭐ 16y
K.Atatürk 🙏

🙏
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
siyah asil renktir güzel seçim, saçlar daha da güzel karizma bingo hacım eksik yok çene de sağlamsa çok kuku liplersin 😜
K
Kai OP ⭐ 18y
siyah asil renktir güzel seçim, saçlar daha da güzel karizma bingo hacım eksik yok çene de sağlamsa çok kuku liplersin :P

Ayıpsn 😁
E
EmmaW ⭐ 19y
aynısı bende var bazen saati anlamak zor olsada anlamı büyük 😆
E
EliteTurk ⭐ 18y
Saatin hayırlı olsun marka yakışır,onu geçtimde biri ikisi üç ü deil bu sitede herkez Cool mu takılır kardeşim alayımız karizmayız nedir la bu. ❤️ 😘
Q
Quattro ⭐ 19y
Bunun sayıları yok bro bana gelmez ^^
K
Kai OP ⭐ 18y
Saatin hayırlı olsun marka yakışır,onu geçtimde biri ikisi üç ü deil bu sitede herkez Cool mu takılır kardeşim alayımız karizmayız nedir la bu. ❤️ 😘

Sağolasın kardeşim 😘
K
Kai OP ⭐ 18y
aynısı bende var bazen saati anlamak zor olsada anlamı büyük 😆

Evet 😎
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Saat kaç ? 😁 😁

Cok güzel saat güle güle kullan. 👍
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Bunun sayıları yok bro bana gelmez ^^