Icerige atla
Extraloob

Yeni renk yeni imza .h

· 12 Yanıt · 2.6K görüntüleme
T
The Black OP ⭐ 16y
Artık imzamın yenilenmesi gerekdiğini düşündüm ve gece kendi çapımda uğraşarak bi tane yapdım. Burda size sergileyip iyi/kötü yorumları duymak istiyorum.
Herkeze teşekkürler
❤️

imza;

12 Yanıt
C
CosmicGate ⭐ 16y
Güzel Güzel 😊
T
The Black OP ⭐ 16y
Güzel Güzel :)

sizinki kadar olmasada bencede güzel hoşuma gitdi.
git gide ilerletirim kendimi umarım bu ps'de 😆
T
The Black OP ⭐ 16y
up.
iyi/kötü yorum yaparsanız bende eksiklerimi görüp gidermeye çalışırım
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Sana görev d.mod paneline imza nasıl yapılır.Biraz photoshop öğret arkadaşlarına 😉 Herkez kendi imzasını yapsın.Sende;
Bkz:İmza yapımı ders1
İmza yapımı der2 ...../ böyle uzar gider.Hem kendini geliştirirsin,hemde deneme moderatör arkadaşlarını geliştirmeye teşvik edip rekabet yaratmış olursun.Ve bu sana yol,su,moderatörlük rütbesi olarak geri döner 😜
T
The Black OP ⭐ 16y
Sana görev d.mod paneline imza nasıl yapılır.Biraz photoshop öğret arkadaşlarına 😉 Herkez kendi imzasını yapsın.Sende;
İmza yapımı der2 ...../ böyle uzar gider.Hem kendini geliştirirsin,hemde deneme moderatör arkadaşlarını geliştirmeye teşvik edip rekabet yaratmış olursun.Ve bu sana yol,su,moderatörlük rütbesi olarak geri döner :P

ahah 🙄
gece bi tane daha yapmaya uğraşıp topic haline getiririm 😎
kendi çapımda 🎭
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
İmza yapımı der2 ...../ böyle uzar gider.Hem kendini geliştirirsin,hemde deneme moderatör arkadaşlarını geliştirmeye teşvik edip rekabet yaratmış olursun.Ve bu sana yol,su,moderatörlük rütbesi olarak geri döner :P

ahah 🙄
gece bi tane daha yapmaya uğraşıp topic haline getiririm 😎
kendi çapımda 🎭

Sen birşeyleri becermeye çalış biz destekleriz 😉 Tabi ki her zaman değil elimden bu kadar geldi de bana pm at.Ben genel bir elden geçiririm sende açarsın konunu brotha cool2:
T
The Black OP ⭐ 16y
Sen birşeyleri becermeye çalış biz destekleriz 😉 Tabi ki her zaman değil elimden bu kadar geldi de bana pm at.Ben genel bir elden geçiririm sende açarsın konunu brotha cool2:

çok saolun. yarın açmadan atarım size 😘
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Yarın açacağına geç aç ama güzel ötesi olsun 😉 Geç olsunda güç olmasın...
T
The Black OP ⭐ 16y

Yarın açacağına geç aç ama güzel ötesi olsun 😉 Geç olsunda güç olmasın...

Şimdiden başladım çalışmaya Allahın izniyle süper olcak inş. 👴
T
İmza güzel olmuş

PS Birde şu NiN'e photoshop öğret ahahaha makara:
T
The Black OP ⭐ 16y
İmza güzel olmuş

PS Birde şu NiN'e photoshop öğret ahahaha makara:

ahaha makara: makara:

topic hazır bu arada 😄 pm atdım bakalım ne zaman cevap vericek 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap