Icerige atla
Extraloob

YENİ REKLAM ANLAŞMASI YAPILMIŞTIR

· 55 Yanıt · 7.6K görüntüleme
55 Yanıt
A
İki taraf içinde hayırlı olsun diyorum,böylesi daha hoş oldu.. 😘
Q
QuoteLife ⭐ 17y
güzel ama forumun her yeri reklam doldu
L
Leet1 ⭐ 19y
Her iki taraf içinde hayırlı olsun 🍺
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Hayırlı olsun.
D
Darwell ⭐ 19y
Hayırlı olsun 🍺
G
Gwaihir ⭐ 19y
her yer reklam doldu bi yere tıklıyamıyoruz ya.
J
Janizaro ⭐ 17y
Site çok güzel oldu resım altındaki beyaz boşluk içinde kayboluyordum ^^ Böyle daha canlı ve daha iyi olmuş hayırlısı olsun.
Advance
Advance ⭐ 18y

Reklamlardan gelen parayı sen vereceksen hepsini kaldıralım 🎭
_

+1

3. Sınıf Sitelere dönmesin lütfen yakında sag alttan ayca_22 oturum actı cıkarsa hiç şaşırmam ^^

Ps: Hayırlı olsun sitemiz için hayırlısı neyse odur. 👍
J
Janizaro ⭐ 17y
heheheh ^^
X
XER0 ⭐ 19y
Site çok hızlı ve sorunsuz çalışıyor, reklamların sayesinde..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

güzel yorumdu teşekkürler canımcım 😘

tv'de kurtlar vadisi izlersin bir reklam arası verilir yarım saat ve dizi bitene kadar 10 kere reklam arası verilir, bir gazete alırsın içerisin boy boy tam sayfa reklamlarla doludur, radyoyu açarsın devamlı şimdi reklamlar denir kısacası medyanın yaşaması için reklam alması şarttır bizde sanal alemde bir medyayız ve reklamlarla ancak ayakta durabiliyoruz lütfen reklamlara daha hoşgörülü olun ve sevinin ki her firma bizlerle anlaşmak istiyor ve siz gerçek ve iyi oyunculara buradan ulaşmak istiyorlar 😘

http://www.oyunyardim.com teşekkürler ❤️
M
Milano ⭐ 18y
Her iki taraf içinde hayırlı olsun 🍺
C
Crisis ⭐ 19y
hayırlı olsun 🎅

ps:artık yeter demek istiyorum ama yaa 😁 sayfayı bi acıyorum sagdan soldan heryerden reklam cıkıyo.Yakında ayca_22 de takılcak bizim siteye 😁
H
hmzsnmz ⭐ 19y
İki taraf içinde hayırlı olsun 🍺
[ek #12654]
X
xlorxlarge ⭐ 18y
site full reklam oldu ya nereye tıklasam reklam sin:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hayırlı olsun 🎅

ps:artık yeter demek istiyorum ama yaa 😁 sayfayı bi acıyorum sagdan soldan heryerden reklam cıkıyo.Yakında ayca_22 de takılcak bizim siteye 😁

ahahaha ayca22 geldi de kubra ile kavgalıymış bizde hemen uzayın dedik ihihihiiii 😁 😈
G
Gwaihir ⭐ 19y

güzel yorumdu teşekkürler canımcım 😘

tv'de kurtlar vadisi izlersin bir reklam arası verilir yarım saat ve dizi bitene kadar 10 kere reklam arası verilir, bir gazete alırsın içerisin boy boy tam sayfa reklamlarla doludur, radyoyu açarsın devamlı şimdi reklamlar denir kısacası medyanın yaşaması için reklam alması şarttır bizde sanal alemde bir medyayız ve reklamlarla ancak ayakta durabiliyoruz lütfen reklamlara daha hoşgörülü olun ve sevinin ki her firma bizlerle anlaşmak istiyor ve siz gerçek ve iyi oyunculara buradan ulaşmak istiyorlar 😘

http://www.oyunyardim.com teşekkürler ❤️

hiç böyle düşünmemiştim hate reklamm 😄 tam dizinin en heycanlı yerinde reklam girer forumda reklam hate reklam 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bizde hate ama sitenin aylık kirası 900 TL kuzum i cant hate 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: