Icerige atla
Extraloob

Yeni itemim :D ™

· 20 Yanıt · 2.3K görüntüleme
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Devamı gelicek inş 😄 ™

- Resim Silinmiş.
20 Yanıt
R
ridooo28 ⭐ 18y
amannn tanrımmmmmm tebrikler :)))) güzel iş çıkarmışsın helal valla.
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
amannn tanrımmmmmm tebrikler :)))) güzel iş çıkarmışsın helal valla.

saolasın
C
cLonny ⭐ 18y
helal güzel shield ^^ ayrıca şu itemi nasıl kilitliyorsun kardeş? ufaktan açıklayabilirmisin ?
S
S4YKLO ⭐ 16y
helal olsun ne diyelim zaten altta 6 dan sonrasını görünce içim bi degişik oldum 😄 normalde 7 den 8 e sevinirdik :Dbbuna ne yapalım 😄
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
helal güzel shield ^^ ayrıca şu itemi nasıl kilitliyorsun kardeş? ufaktan açıklayabilirmisin ?

f10 an 1 silke kilitleme alıyon townda ona basıyon kılıtlıcek itemı koyuyorsun snra msn kod gönderiyorsun 8 hane sonra onu yazıyorsun oyunda tık yapıyon kıtlıyo

excangeyele veremıyon
stala koyamıyon
bankaya atamıyon
npcye satmaya denemedim erhalde satılmaz 😄

itemin kilidini açmak için ise aynı işlemi yine yapıyon bu kadar ™
C
cLonny ⭐ 18y

f10 an 1 silke kilitleme alıyon townda ona basıyon kılıtlıcek itemı koyuyorsun snra msn kod gönderiyorsun 8 hane sonra onu yazıyorsun oyunda tık yapıyon kıtlıyo

excangeyele veremıyon
stala koyamıyon
bankaya atamıyon
npcye satmaya denemedim erhalde satılmaz 😄

itemin kilidini açmak için ise aynı işlemi yine yapıyon bu kadar ™

Bir msn açıp joymax sitesinde o kilit yaptığımız id ile giripte mi o aldığımız msn i yazıyoruz? Ardından joymax sitesinde bi bağlantıya tıkladığımızda mı msnye kod geliyor? Anlamadım neyse bi deneyelim alıpta şu şeyi 😄
C
ColdHeart ⭐ 17y
Hayırlı olsun benim charlarda mail koruması yok o zaman nasıl kitlicem itemi yani maili yok charların 😊
C
cLonny ⭐ 18y
Hayırlı olsun benim charlarda mail koruması yok o zaman nasıl kitlicem itemi yani maili yok charların :)

aynı şekilde bendede mail koruma yok 😄
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
kardeş sen bi ''C'' ye basıp çar bilgilerini gösterirmisin çok merak ediyorum hacı ne kadar defansın attack powerın var
W
WikiLeaks ⭐ 17y
İşte bu süper 😄 bende shield peşindeyim inş düşer pray:
H
HosenberG ⭐ 19y
Shieldi düşürdünmü satınmı aldın hocam
bluesman
bluesman ⭐ 17y
alkis: 🙏
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
Shieldi düşürdünmü satınmı aldın hocam

rare+12 staff +1b ye takasladım ™
K
kide41 ⭐ 16y
ya bug mu var ? veya bendemi sorun var 150 silke +3 ü geçmedi silah
H
Hipnoze ⭐ 17y
evet ya sorun bizdemi millet basıyor biz izliyoruz +5 den yukarı cıkmıyo itemler
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
bazı zamanlar 3 4 kere ustu use yandıgı oluyo bazı zamanlar ise hiç patlamadan 12 ye kadar gidiyon çok acayip 😄 ™
K
kide41 ⭐ 16y
Belli bi taktiği,nasıl basıldığı veya nerde bastığın hakkında bilgi verirmisin.Belki işe yararda silk harcamaktan kurtulurum 😊
D
delparoz ⭐ 17y
Bu Sheld in durbility si kırmadan önce 70 nasıl oluyo anlamadım ben power staf aldıgımda durability 0 dı bunda nasıl var bi yerde kasılırkenmi çıkıyolar son zamanlarda bi çok kişide böle itemler görüyom nedir bunun sırrı biri anlatsın lütfen..
N
Nz9 ⭐ 15y
hayırlı olsun.
belli oyunun cıvkı cıkmıs ıyıce bıraktıgıma hıc pısman olmadım ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: