- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Devamı gelicek inş 😄 ™
- Resim Silinmiş.
Yeni itemim :D ™
· 20 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
amannn tanrımmmmmm tebrikler :)))) güzel iş çıkarmışsın helal valla.
amannn tanrımmmmmm tebrikler :)))) güzel iş çıkarmışsın helal valla.
saolasın
helal güzel shield ^^ ayrıca şu itemi nasıl kilitliyorsun kardeş? ufaktan açıklayabilirmisin ?
helal olsun ne diyelim zaten altta 6 dan sonrasını görünce içim bi degişik oldum 😄 normalde 7 den 8 e sevinirdik :Dbbuna ne yapalım 😄
helal güzel shield ^^ ayrıca şu itemi nasıl kilitliyorsun kardeş? ufaktan açıklayabilirmisin ?
f10 an 1 silke kilitleme alıyon townda ona basıyon kılıtlıcek itemı koyuyorsun snra msn kod gönderiyorsun 8 hane sonra onu yazıyorsun oyunda tık yapıyon kıtlıyo
excangeyele veremıyon
stala koyamıyon
bankaya atamıyon
npcye satmaya denemedim erhalde satılmaz 😄
itemin kilidini açmak için ise aynı işlemi yine yapıyon bu kadar ™
f10 an 1 silke kilitleme alıyon townda ona basıyon kılıtlıcek itemı koyuyorsun snra msn kod gönderiyorsun 8 hane sonra onu yazıyorsun oyunda tık yapıyon kıtlıyo
excangeyele veremıyon
stala koyamıyon
bankaya atamıyon
npcye satmaya denemedim erhalde satılmaz 😄
itemin kilidini açmak için ise aynı işlemi yine yapıyon bu kadar ™
Bir msn açıp joymax sitesinde o kilit yaptığımız id ile giripte mi o aldığımız msn i yazıyoruz? Ardından joymax sitesinde bi bağlantıya tıkladığımızda mı msnye kod geliyor? Anlamadım neyse bi deneyelim alıpta şu şeyi 😄
Hayırlı olsun benim charlarda mail koruması yok o zaman nasıl kitlicem itemi yani maili yok charların 😊
Hayırlı olsun benim charlarda mail koruması yok o zaman nasıl kitlicem itemi yani maili yok charların :)
aynı şekilde bendede mail koruma yok 😄
kardeş sen bi ''C'' ye basıp çar bilgilerini gösterirmisin çok merak ediyorum hacı ne kadar defansın attack powerın var
İşte bu süper 😄 bende shield peşindeyim inş düşer pray:
Shieldi düşürdünmü satınmı aldın hocam
alkis: 🙏

Shieldi düşürdünmü satınmı aldın hocam
rare+12 staff +1b ye takasladım ™
ya bug mu var ? veya bendemi sorun var 150 silke +3 ü geçmedi silah
evet ya sorun bizdemi millet basıyor biz izliyoruz +5 den yukarı cıkmıyo itemler
bazı zamanlar 3 4 kere ustu use yandıgı oluyo bazı zamanlar ise hiç patlamadan 12 ye kadar gidiyon çok acayip 😄 ™
Belli bi taktiği,nasıl basıldığı veya nerde bastığın hakkında bilgi verirmisin.Belki işe yararda silk harcamaktan kurtulurum 😊
Bu Sheld in durbility si kırmadan önce 70 nasıl oluyo anlamadım ben power staf aldıgımda durability 0 dı bunda nasıl var bi yerde kasılırkenmi çıkıyolar son zamanlarda bi çok kişide böle itemler görüyom nedir bunun sırrı biri anlatsın lütfen..
hayırlı olsun.
belli oyunun cıvkı cıkmıs ıyıce bıraktıgıma hıc pısman olmadım ^^
belli oyunun cıvkı cıkmıs ıyıce bıraktıgıma hıc pısman olmadım ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap