Icerige atla
Extraloob

Yeni itemim 2:D ™

· 16 Yanıt · 5.7K görüntüleme
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Legend +12 set l.a--legend +12 acc set elinde 2h varken ™öldü
- Resim Silinmiş.
16 Yanıt
bluesman
bluesman ⭐ 17y
yapma bunu 🙏 🙏
X
xlorxlarge ⭐ 18y
Sen nesin ya 😱
C
CosmicGate ⭐ 16y
Bu nedir arkadaş 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Elinde +12 legend light staff varken ölmemesi sana hakaret olurdu 🍺
[F New]Solo Gitarist
S
S4YKLO ⭐ 16y
aman allahım 😄 şimdi o adam o seti ne yapsın gidip ateşa mi atsın bilememiştir 😄
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
elinde cleric+kalkan pyh mag buf ları varkende tek attım :S ama o bana 25+25 vuruyo dare deville :S ™daha iyi set yok bende herneyse wizardla warıor 1 olamaz bunu anlamadım warıor tek gecer ™
C
ColdHeart ⭐ 17y
paşa çok fena char yapmışsın ama dediğin gibi wizarda son itemi koy warriorada koy warrior her türlü tek geçerim pwp de ha kale savaşlarında felan arkana warrior felan alırsın serveri öttürürsün 😊 bu arada 16 charın mı var hâla 😊
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
işte oyun böyle oynanırın açık bir örneği helal olsun daha söze gerek yok
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
paşa çok fena char yapmışsın ama dediğin gibi wizarda son itemi koy warriorada koy warrior her türlü tek geçerim pwp de ha kale savaşlarında felan arkana warrior felan alırsın serveri öttürürsün 😊 bu arada 16 charın mı var hâla :)

1 tane 120 pt var dısardada 3 4 char daha var ™
T
tenpanter ⭐ 17y
silkroadı bırakma nedenim varsa oda sensin 😄

ayrıca gz
D
duzceli81 OP ⭐ 17y
resimle offering vurdum kişiye kucuk dusuruca bi şey yapmadım bunu bilin sadece clerıc gucunu gostermek icin koydum fotoyu ™
H
bu + basma şansı artı bu olay nezamana kadar geçerli ??
D
duzceli81 OP ⭐ 17y

12degree artı basma olayı sansı azaldı ilk bi hafta cok tutuyorda simdi ise azaldı daha 2 hafta var bitmesine ™
C
ColdHeart ⭐ 17y

12degree artı basma olayı sansı azaldı ilk bi hafta cok tutuyorda simdi ise azaldı daha 2.5 hafta var bitmesine ™

evet yukarda hâla %30 yazıyor ama + basan bilir o kadar kolay tutmuyor kendimden biliyorum 😊 azalttılar 😊
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
oha tekte +10 :d
Herakross

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: