Biliyorsunuz, isim değiştirme %50 indirime girmiş bulunmakta bende bunu değendireyim dedim aklımda 2 isim var sizinde görüşlerinizi almak istedim 😁
Swifties
Qualite
Hangisini önerirsiniz yada aklınızda daha yaratıcı isimler varsa onlarıda alabilirim pray:
Yeni İsim Tavsiyesi
· 13 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Kendi uydurduğun eşsiz birşey kullanmasın, sadece sana özel olmalı. 🤝
Special thx to FlexiHerkesin bildiği kelimeler kalmamıştır almışlardır şimdiye kadar . Ben Lord almıştım. 😊
Lenneth'e katılıyorum kendi uydurduğun bir nicki koymalısın. Qualite fena değil . 👍
Lenneth'e katılıyorum kendi uydurduğun bir nicki koymalısın. Qualite fena değil . 👍
36 Görüntelemeden 2 yorum görmek üzücü, teşekkür ederim fikirleriniz için kapatılabilir.
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lenneth gibi değil Mopneet gibi olsun diyorsun yani bro. 😜
Kendi uydurduğun eşsiz birşey kullanmasın, sadece sana özel olmalı. 🤝
Lenneth gibi değil Mopneet gibi olsun diyorsun yani bro. 😜
Tham1Turq << süper nick
Violent Arise
⭐ 19y
kesinlikle kendi bulduğun birşey olsun bro 😊 İllede üsttekilerden biri olsun diyorsan Q,W,X gibi harflerin olduğu nickler her zaman daha çekicidir 😊
Türk serverındaysan servera yakışır bir nick yap, xXxKesiCiXDx falan

B
BalikesirliYatiR
⭐ 14y
s*k*c*_tr yap panpa internet cafelerin vazgeçilmez cs nicki
Mithrandir
⭐ 19y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Konuya bakarken Khalesi yi gördüm ve yeni bölümü geldi aklıma, hemen izleyeyim 😊
Bu arada nick Lannister's olabilir 🤘
A lannister always pays his debts. cool2:
Türk serverındaysan servera yakışır bir nick yap, xXxKesiCiXDx falan
Konuya bakarken Khalesi yi gördüm ve yeni bölümü geldi aklıma, hemen izleyeyim 😊
Bu arada nick Lannister's olabilir 🤘
A lannister always pays his debts. cool2:
HerakrossBu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
İşin kötü yanı mopneet diye aratıldığında bütün üye olduğun siteler çıkıyor makara:
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildiKendi uydurduğun eşsiz birşey kullanmasın, sadece sana özel olmalı. 🤝
Lenneth gibi değil Mopneet gibi olsun diyorsun yani bro. :P
İşin kötü yanı mopneet diye aratıldığında bütün üye olduğun siteler çıkıyor makara:
sweetCHIEF
⭐ 17y
pureViolence yap 😄
InGodWeTrust yada alınmıştır ama UncleSam 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap