Icerige atla
Extraloob

Yeni Hesabım..>

· 38 Yanıt · 2.2K görüntüleme
D
DeviLeyez OP ⭐ 18y
Artık Yenı Bır Sıstem Basladı Ve Bundan Sonra Arkadaslar Herkeze Herkonuda Yardımcı Olucam Ama 1 Tek Kısıyle Kuran Carpsınkıde Konusmucam Onun Konusunun Altına Bır Sey De Daha Hıc Yazmıcam Sımdı Burdan Devam Edelım..Sizleri Seviyorum.. 😘 🍺
38 Yanıt
R
Rhea ⭐ 19y
saol bizde seni seviyoruz da neden ''1 Tek Kısıyle'' takıştın ki ne alıp veremediğiniz vardı ayrıca eski hesabına ne oldu?
D
DeviLeyez OP ⭐ 18y
1 Tek Kısı Cunku Sadece Onun Benle Alıp Veremedıgı Oldugundan Onun Yuzundende Dodocan Adlı Uyelıgım Ban Yedi 😢 🙄 😢
N
NovemBer ⭐ 18y
Hıı!.. Dodo Kafana Takma !..
M
mckusku ⭐ 18y
askımbenim xD
R
Rocky ⭐ 18y
Geçmiş olsun! Charlarımda çok emeğin var.. Sağolasın!
D
DeviLeyez OP ⭐ 18y
Umut Takmıyorum Zaten..;) Mc Kusku Kankacım 😄 Senı Sevıyorum Rocky Kanka Ben Her Zaman Burdayım..;)
R
Rocky ⭐ 18y
Karıcım mı? Ne oluyor ya?
D
DeviLeyez OP ⭐ 18y
:D 😄 Ya Bız Gırgırına Samata Yapıyorduk 😄 Yannıs Felan Anlama 😄
M
mckusku ⭐ 18y
😄
D
DeviLeyez OP ⭐ 18y
😊
R
Rocky ⭐ 18y
Eh yani bir an böyle garip şeyler sezdim de.. 😁
D
DeviLeyez OP ⭐ 18y
Zuhahahaha 😄 Ne Yaptın Be Hacı Sen Bızı 😄
D
DeviLeyez OP ⭐ 18y
Sen banladıysan asıl sen haksız duruma dusersın..!Ben Extacy D.Moduyla Tartıstım Bısıde Demedım Ondan Sonra Ban Yemısım..;)
D
DeviLeyez OP ⭐ 18y
Bunu Herkez Okusun Konusu Yokmu Hanı O Konuda Iste 😞
R
Rocky ⭐ 18y
Önce 1-2 yanlış yere mesaj attı diye Extacy biraz abartmış ama sonrada sen biraz şansını zorlamışsın Dodo.. Bunları söylemek bana düşmez ama ben fikrimi söyleyeyim dedim..
D
DeviLeyez OP ⭐ 18y
Bak Ordada Yazdım Kanka Bılgısayarımda Vırus Var Trojan Felan Sonra Ilk Acılan Sayfa Extacy ın sayfası oyundan konustugum yada msn neden knustugum seyler otomatıkmen oraya yazıyor yoksa o kadar cahılmıyım 😄
R
Rocky ⭐ 18y
Eğer dediyin doğruysa bilemem..
A
addIcFb ⭐ 19y
Tahmin edebiliyorum seni .. ☕ o bi kişiyide 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: