Artık Yenı Bır Sıstem Basladı Ve Bundan Sonra Arkadaslar Herkeze Herkonuda Yardımcı Olucam Ama 1 Tek Kısıyle Kuran Carpsınkıde Konusmucam Onun Konusunun Altına Bır Sey De Daha Hıc Yazmıcam Sımdı Burdan Devam Edelım..Sizleri Seviyorum.. 😘 🍺
Yeni Hesabım..>
· 38 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
38 Yanıt
saol bizde seni seviyoruz da neden ''1 Tek Kısıyle'' takıştın ki ne alıp veremediğiniz vardı ayrıca eski hesabına ne oldu?
1 Tek Kısı Cunku Sadece Onun Benle Alıp Veremedıgı Oldugundan Onun Yuzundende Dodocan Adlı Uyelıgım Ban Yedi 😢 🙄 😢
Hıı!.. Dodo Kafana Takma !..
askımbenim xD
Geçmiş olsun! Charlarımda çok emeğin var.. Sağolasın!
Umut Takmıyorum Zaten..;) Mc Kusku Kankacım 😄 Senı Sevıyorum Rocky Kanka Ben Her Zaman Burdayım..;)
Karıcım mı? Ne oluyor ya?
:D 😄 Ya Bız Gırgırına Samata Yapıyorduk 😄 Yannıs Felan Anlama 😄
😄
😊
Eh yani bir an böyle garip şeyler sezdim de.. 😁
Zuhahahaha 😄 Ne Yaptın Be Hacı Sen Bızı 😄
Sen banladıysan asıl sen haksız duruma dusersın..!Ben Extacy D.Moduyla Tartıstım Bısıde Demedım Ondan Sonra Ban Yemısım..;)
Bunu Herkez Okusun Konusu Yokmu Hanı O Konuda Iste 😞
Önce 1-2 yanlış yere mesaj attı diye Extacy biraz abartmış ama sonrada sen biraz şansını zorlamışsın Dodo.. Bunları söylemek bana düşmez ama ben fikrimi söyleyeyim dedim..
Bak Ordada Yazdım Kanka Bılgısayarımda Vırus Var Trojan Felan Sonra Ilk Acılan Sayfa Extacy ın sayfası oyundan konustugum yada msn neden knustugum seyler otomatıkmen oraya yazıyor yoksa o kadar cahılmıyım 😄
Eğer dediyin doğruysa bilemem..
Tahmin edebiliyorum seni .. ☕ o bi kişiyide 😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap