Icerige atla
Extraloob

Yeni Facebook Uygulaması : Kapitalizm 2

· 235 Yanıt · 43K görüntüleme · Sayfa 4 / 12
Yanıtlar
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Oyun sardi ya pcye gectikce bakacagim artik. Hamza cok guzel dusunmussunuz abi oyunu elinize saglik 😘

😘

Eyvallah bro 😘
[ek #12654]
.NET
.NET ⭐ 19y
Dun dolar 2.1'deydi hep 2.05'ten aldim 10000 dolar tekrar yukselir de az da olsa kar yaparim mal parasi cikar vs diye bi baktim bugun 1.95 oO
[F New]Solo Gitarist
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Dun dolar 2.1'deydi hep 2.05'ten aldim 10000 dolar tekrar yukselir de az da olsa kar yaparim mal parasi cikar vs diye bi baktim bugun 1.95 oO

surekli takip gerektiriyor 😄
P
Pikachu ⭐ 15y
Facebook üzerinden dağıtılan yıldızların bir saati olsa ? 1 Tanesine bile denk gelemedim.
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Facebook üzerinden dağıtılan yıldızların bir saati olsa ? 1 Tanesine bile denk gelemedim.

Bu konuda çalışmalar sürüyor 😊

Dolar alımına dikkat edin. 1.95 e falan düşüyor ona göre. Takip etmeden almayın 😊
[ek #12654]
.NET
.NET ⭐ 19y
Oyunu su anda acamiyorum Hmz
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
bende açamıyorum :/
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
.NET
.NET ⭐ 19y
Klimaci olduk simdi de 😄 Dun 18bin battim da ertesi gun zarar kalmayip 20bin de kar yapinca simdi 40bin kredi aldim bakalim neler olacak
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Klimaci olduk simdi de 😄 Dun 18bin battim da ertesi gun zarar kalmayip 20bin de kar yapinca simdi 40bin kredi aldim bakalim neler olacak

😁 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Ufak problemler vardı. Hallolmuş gördüğüm kadarıyla 😊
[ek #12654]
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Batıktan kurtardım kendimi 16.000 para yaptımda şu Bakim gereksinimi: 26 gun sonra falan diyor bu gereksinimde kaç lira bayılacaz biz 😄
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Bakım işini bekleyip göreceğiz 😜

Bende henüz yaptırmadım 😊
[ek #12654]
.NET
.NET ⭐ 19y
-40.000.00 TL'den -22.271,90 TL'ye dusurdum borcu Iskenderoglu zincirleri batmayacak gibi duruyor 😄
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
-40.000.00 TL'den -22.271,90 TL'ye dusurdum borcu Iskenderoglu zincirleri batmayacak gibi duruyor :D

☕ ☕ Ben Biriktiriyorum artık 😄 yoksa borca girdimmi içim el vermiyor
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Oyunda arkadaş ekleme borç para gönderme gibi birşey olsaydı keşke ama 5-6 level olunca gönderilebilecek tarza iyi olurdu 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Oyunda arkadaş ekleme borç para gönderme gibi birşey olsaydı keşke ama 5-6 level olunca gönderilebilecek tarza iyi olurdu :D

Onun onune gecilemez iste. Soyle yapilabilir; bir kisi 15 gunde toplamda sadece bir kez para alabilir. O zaman belki fake hesap acip da kendine para atma olayi olmaz
[F New]Solo Gitarist
.NET
.NET ⭐ 19y
Gencler birbirimizin dukkaninda calisalim da gelirlerimiz artsin 😄
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Gencler birbirimizin dukkaninda calisalim da gelirlerimiz artsin :D

senin tüükkanı nerden bulcamki 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Su dolar da bi yukselmedi. 2.1 olsa bozduracagim parayi yeni bi dukkan acacagim da yok 😄
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: