Hmz az yardim et cok fakir kaldim 😄
[F New]Solo Gitarist
Hmz az yardim et cok fakir kaldim :D

👍
👍
2dk once basladim direk Tekel Bayii actim 1200 cigara stogum var satilirsa kiracagim parayi :D
1haftadır sigaradan kazanamadımda neyse 😄 şu zamlar gelsede bizimde yüzümüz gülse :D
1haftadır sigaradan kazanamadımda neyse 😄 şu zamlar gelsede bizimde yüzümüz gülse :D
asdgsfafs 😄 abi 10dkda 400TL kâr yaptim boyle boyle buyutecegim isleri ben ❤️
4 Tekel Bayim Var.. Hepsinde Otomatik Alım Ayarlı Maximum 1,20den Alıp 2,50 Civarı Satıyorum. Saatlik Ortalama Gelir 5-6Bin 😊
6 Seviyeye Kadar Paramı Biriktirdim, 6 Olduğumda Direk Kuzu Çiftliğinin En Büyüğünden Kurdum Tavsiye Ederim 🤤
Tekel ile başlayın. Sigara fazla miktarda satılıyor ama birim fiyatı yüksek ürünlere yönelin. Kar marjı yüksek olmasına özen gösterin. Kazanacaksınız ^^
Fazla olmamak kaydıyla borca girmekten korkmayın. Bir de oyunun başında duramayacağınız zaman fiyatı fazla ama satışı az olan ürün alın. Ürün bitip 0 satış yapacağınıza daha karlı olur.

Fazla olmamak kaydıyla borca girmekten korkmayın. Bir de oyunun başında duramayacağınız zaman fiyatı fazla ama satışı az olan ürün alın. Ürün bitip 0 satış yapacağınıza daha karlı olur.
Borç Faiz oranları yüksek bence hocam saat başı alınması yerine günlük alınması bence mantıklı olabilir.
Oyun sardi ya pcye gectikce bakacagim artik. Hamza cok guzel dusunmussunuz abi oyunu elinize saglik 😘
Seviye atlayayim da kuzu isi kolay :D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap