Icerige atla
Extraloob

Yeni Facebook Uygulaması : Kapitalizm 2

· 235 Yanıt · 43K görüntüleme · Sayfa 3 / 12
Yanıtlar
.NET
.NET ⭐ 19y
Hmz az yardim et cok fakir kaldim 😄
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Hmz az yardim et cok fakir kaldim :D

👍
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
.NET
.NET ⭐ 19y

👍

2dk once basladim direk Tekel Bayii actim 1200 cigara stogum var satilirsa kiracagim parayi 😄
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y

👍

2dk once basladim direk Tekel Bayii actim 1200 cigara stogum var satilirsa kiracagim parayi :D

1haftadır sigaradan kazanamadımda neyse 😄 şu zamlar gelsede bizimde yüzümüz gülse 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
.NET
.NET ⭐ 19y

1haftadır sigaradan kazanamadımda neyse 😄 şu zamlar gelsede bizimde yüzümüz gülse :D

asdgsfafs 😄 abi 10dkda 400TL kâr yaptim boyle boyle buyutecegim isleri ben ❤️
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y

1haftadır sigaradan kazanamadımda neyse 😄 şu zamlar gelsede bizimde yüzümüz gülse :D

asdgsfafs 😄 abi 10dkda 400TL kâr yaptim boyle boyle buyutecegim isleri ben ❤️

Büyümüyor ya 😄 1 kere iflas çektim şimdi serveti katlıyorum 🕵️ Şarap satmaya başlıcam yakında 😁
P
Pikachu ⭐ 15y

4 Tekel Bayim Var.. Hepsinde Otomatik Alım Ayarlı Maximum 1,20den Alıp 2,50 Civarı Satıyorum. Saatlik Ortalama Gelir 5-6Bin 😊

6 Seviyeye Kadar Paramı Biriktirdim, 6 Olduğumda Direk Kuzu Çiftliğinin En Büyüğünden Kurdum Tavsiye Ederim 🤤
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

4 Tekel Bayim Var.. Hepsinde Otomatik Alım Ayarlı Maximum 1,20den Alıp 2,50 Civarı Satıyorum. Saatlik Ortalama Gelir 5-6Bin 😊

6 Seviyeye Kadar Paramı Biriktirdim, 6 Olduğumda Direk Kuzu Çiftliğinin En Büyüğünden Kurdum Tavsiye Ederim 🤤

Bu adam işini biliyor 😄
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Tekel ile başlayın. Sigara fazla miktarda satılıyor ama birim fiyatı yüksek ürünlere yönelin. Kar marjı yüksek olmasına özen gösterin. Kazanacaksınız ^^
[ek #12654]
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Tekel ile başlayın. Sigara fazla miktarda satılıyor ama birim fiyatı yüksek ürünlere yönelin. Kar marjı yüksek olmasına özen gösterin. Kazanacaksınız ^^

ben sigarayla başladım ona para buna para ver derken 17 tlden şaraba vurdum 500 TL para kaldı satılmazsa ayvayı yedim 😄
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Fazla olmamak kaydıyla borca girmekten korkmayın. Bir de oyunun başında duramayacağınız zaman fiyatı fazla ama satışı az olan ürün alın. Ürün bitip 0 satış yapacağınıza daha karlı olur.
[ek #12654]
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Fazla olmamak kaydıyla borca girmekten korkmayın. Bir de oyunun başında duramayacağınız zaman fiyatı fazla ama satışı az olan ürün alın. Ürün bitip 0 satış yapacağınıza daha karlı olur.

Aslında başlayınca acele etmeyip dövize vuracaktım düşünce acelem yok nasıl olsa fiyatlar yükseldikçe satardım 😄
M
Minotoche ⭐ 17y
yıldızlar ne işe yarıyo ya bir türlü çözemedim
Ufck
Ufck ⭐ 16y

Borç Faiz oranları yüksek bence hocam saat başı alınması yerine günlük alınması bence mantıklı olabilir.
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y

Borç Faiz oranları yüksek bence hocam saat başı alınması yerine günlük alınması bence mantıklı olabilir.

Faiz götürüsü fazla gelebilir ama bu da işte risk almayı zorlaştırıyor. Günlük olarak kesecek olsak o zaman oyuna alım satım da 15dk da değil günde güncellenmeli o da aktifliği öldürür 😊
[ek #12654]
.NET
.NET ⭐ 19y
Oyun sardi ya pcye gectikce bakacagim artik. Hamza cok guzel dusunmussunuz abi oyunu elinize saglik 😘
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Oyun sardi ya pcye gectikce bakacagim artik. Hamza cok guzel dusunmussunuz abi oyunu elinize saglik 😘

Kuzu işinde ortak yatırım yapabiliriz 😁
.NET
.NET ⭐ 19y
Seviye atlayayim da kuzu isi kolay 😄
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Seviye atlayayim da kuzu isi kolay :D

2.Seviyeyim makara: ☕
.NET
.NET ⭐ 19y
18bin icerideyim bakalim duzluge cikacak miyiz 😄
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: