Icerige atla
Extraloob

Yeni etkinlikle gelen ödüller hakkında

· 11 Yanıt · 3.0K görüntüleme
E
efendy35 OP ⭐ 15y
s.a.
Arkadaslar bildiğiniz üzere yeni bir etkinlik başladı katılım dahilinde Butun skiilleri resetleme ve butun str-int statlarını resetleme veriliyor. Benim wizardım var bunu warriora çevirebilirmiyim? yani resetleme yapıp full str warrior yapabılırmıyım?
Avrupa karakterleri hakkında bilgim olmadıgı ıcın konuyu açtım, yardımcı olursanız sevinirim.
🙄
11 Yanıt
P
Polovets ⭐ 15y
s.a.
Arkadaslar bildiğiniz üzere yeni bir etkinlik başladı katılım dahilinde Butun skiilleri resetleme ve butun str-int statlarını resetleme veriliyor. Benim wizardım var bunu warriora çevirebilirmiyim? yani resetleme yapıp full str warrior yapabılırmıyım?
Avrupa karakterleri hakkında bilgim olmadıgı ıcın konuyu açtım, yardımcı olursanız sevinirim.
🙄

Stat ve skill reset veriliyor full str yapıp ardındanda skilleri sıfırlayıp istediğin bir build yapabilirsin.
T
Torquel ⭐ 19y
Eger dedigin gibiyse mantıken yapabılırsın..ama birinin onları kullanmasını bi beklemek lazım
E
efendy35 OP ⭐ 15y
ztn şuanda skilleri resetledim statları resetlemek kaldı ama tabikide emin olmadan statları resetlemenin anlamı yok... Dönüşümü yapan birisinin yorumunu almak lazım.
N
ztn şuanda skilleri resetledim statları resetlemek kaldı ama tabikide emin olmadan statları resetlemenin anlamı yok... Dönüşümü yapan birisinin yorumunu almak lazım.

Ben yaptım glaive charımı nukeye cevirdim seri seri kasıyorum 😄
L
peki silk ilemi alınıyor yoksa normal takvim muhabbetinden alınanlarlamı yapılıyor ?
E
efendy35 OP ⭐ 15y
peki silk ilemi alınıyor yoksa normal takvim muhabbetinden alınanlarlamı yapılıyor ?

Silk ilede alabilirsin normal takvim muhabbeti ilede alabilirsin.
N

Silk ilede alabilirsin normal takvim muhabbeti ilede alabilirsin.
L
takvim kısmındaki fullmü resetliyor herşeyi yani bende 84 bow var skill reset dediğimde sadece bow mu gidiyor yoksa açık olan tamamı mı ?
T
Tubifex ⭐ 17y
108 lvl bardımı clerice çevirdim. 109 wizimide wariora çeviricem. bu takvimden alıyorsunuz scrolları
N
takvim kısmındaki fullmü resetliyor herşeyi yani bende 84 bow var skill reset dediğimde sadece bow mu gidiyor yoksa açık olan tamamı mı ?

tamamı gidiyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: