s.a.
Arkadaslar bildiğiniz üzere yeni bir etkinlik başladı katılım dahilinde Butun skiilleri resetleme ve butun str-int statlarını resetleme veriliyor. Benim wizardım var bunu warriora çevirebilirmiyim? yani resetleme yapıp full str warrior yapabılırmıyım?
Avrupa karakterleri hakkında bilgim olmadıgı ıcın konuyu açtım, yardımcı olursanız sevinirim. 🙄
Yeni etkinlikle gelen ödüller hakkında
· 11 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
s.a.
Arkadaslar bildiğiniz üzere yeni bir etkinlik başladı katılım dahilinde Butun skiilleri resetleme ve butun str-int statlarını resetleme veriliyor. Benim wizardım var bunu warriora çevirebilirmiyim? yani resetleme yapıp full str warrior yapabılırmıyım?
Avrupa karakterleri hakkında bilgim olmadıgı ıcın konuyu açtım, yardımcı olursanız sevinirim. 🙄
Stat ve skill reset veriliyor full str yapıp ardındanda skilleri sıfırlayıp istediğin bir build yapabilirsin.
Eger dedigin gibiyse mantıken yapabılırsın..ama birinin onları kullanmasını bi beklemek lazım
ztn şuanda skilleri resetledim statları resetlemek kaldı ama tabikide emin olmadan statları resetlemenin anlamı yok... Dönüşümü yapan birisinin yorumunu almak lazım.
N
NoBodysPerfect
⭐ 17y
ztn şuanda skilleri resetledim statları resetlemek kaldı ama tabikide emin olmadan statları resetlemenin anlamı yok... Dönüşümü yapan birisinin yorumunu almak lazım.
Ben yaptım glaive charımı nukeye cevirdim seri seri kasıyorum 😄
L
Lord_Veyron
⭐ 15y
peki silk ilemi alınıyor yoksa normal takvim muhabbetinden alınanlarlamı yapılıyor ?
peki silk ilemi alınıyor yoksa normal takvim muhabbetinden alınanlarlamı yapılıyor ?
Silk ilede alabilirsin normal takvim muhabbeti ilede alabilirsin.
N
NoBodysPerfect
⭐ 17y
Silk ilede alabilirsin normal takvim muhabbeti ilede alabilirsin.
L
Lord_Veyron
⭐ 15y
takvim kısmındaki fullmü resetliyor herşeyi yani bende 84 bow var skill reset dediğimde sadece bow mu gidiyor yoksa açık olan tamamı mı ?
108 lvl bardımı clerice çevirdim. 109 wizimide wariora çeviricem. bu takvimden alıyorsunuz scrolları
N
NoBodysPerfect
⭐ 17y
takvim kısmındaki fullmü resetliyor herşeyi yani bende 84 bow var skill reset dediğimde sadece bow mu gidiyor yoksa açık olan tamamı mı ?
tamamı gidiyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap