Icerige atla
Extraloob

>>>>>>>>Yeni Dünya Güzeli Çinden ÇıkTI<<<<<<<<

· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
Dünya güzeli Çin’den

SANYA - Çin’de bu gece yapılan dünya güzellik yarışmasını Çinli güzel kazandı. Güneydeki Hainan adasının Sanya kentinde düzenlenen yarışmada, 23 yaşındaki Pekinli sekreter Zhang Zhi Li, kraliçe tacını giydi. Yarışmada 18 yaşındaki Angola güzeli ikinci, 19 yaşındaki Meksika güzeli üçüncü oldu.

200 ülkede naklen yayınlanan yarışmayı 2 milyardan fazla insan seyretti. Yarışmaya 106 güzel katıldı.

Çin'de yapılan dünya güzellik yarışmasını Çinli güzel kazandı. Bir Çinli ilk kez dünya çapındaki bir güzellik yarışmasında birinciliği almış oldu.
18 Yanıt
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
up!
H
HosenberG ⭐ 19y
angolalı daha güzel bu ufacık bisi Mr. Green Mr. Green
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
one öle angolada kazık gibi netçeni şaşırırsın bu küçücük pozisyon zenginligi yapar her çeşit Laughing Laughing Laughing Laughing
P
Pennywise ⭐ 19y
dünya güzeli olacak kadar güzel değil aslında şahsen bana sorsalar dünya güzeli seçmemde allah var güzel kadın hehe yanlız boyu baya bi kısaymış yada yanındakiler aşırı uzun
M
mai_mai ⭐ 19y
Şike var şike Dünya güzelinin uzak doğudan çıkmasına sevindim ama japon güzelinin hakkını yemişlerdir eminim Mr. Green
A
Audrey ⭐ 19y
en güzeli benim Cool

bence 3ü de igrenç diger elenenler daha güzeldi
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y

en güzeli benim Cool

iğrenç dedigini o elemanların bi tanesi dünya güzeli öbürleride 2. ev 3 . Laughing

resmini yolla topice ekliyim resmini üstünede extraloobun en güzel miss .... G1rL yazarıs kııhkıh
A
Audrey ⭐ 19y

en güzeli benim Cool

iğrenç dedigini o elemanların bi tanesi dünya güzeli öbürleride 2. ev 3 . Laughing

resmini yolla topice ekliyim resmini üstünede extraloobun en güzel miss .... G1rL yazarıs kııhkıh

biliyorum 2-3 olduklarını ama bence güzel degiller
A
Audrey ⭐ 19y
ne biliyim bi yıldız girse yarısmaya bence hepsinden güzel mesela avril bi bak benim avatarıma
N
NephilimAngel OP ⭐ 19y
cekik gözlüleri choq eskiden beri çekici bulmuşumdur o yüzden 1 ci bu kız ama 2 ci avril 3cüde hilary dufff olabilirdi kıhkıh Laughing Laughing
A
Audrey ⭐ 19y

cekik gözlüleri choq eskiden beri çekici bulmuşumdur o yüzden 1 ci bu kız ama 2 ci avril 3cüde hilary dufff olabilirdi kıhkıh Laughing Laughing

dur sana bi cekik gözlü atıyımda gözün gönlün açılsın Very Happy
A
Audrey ⭐ 19y
veya

N
NephilimAngel OP ⭐ 19y

veya

very very thx albümüme ekledim sevdim seni yaw tiki birisin
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
öyle foto atıp kaçılacaksa özel bölümden bir topicimden bir kare bende sizlere sunayım.

benim asyalı hatunum Cool

9.jpg
Dosyalar (1)
A
Audrey ⭐ 19y

öyle foto atıp kaçılacaksa özel bölümden bir topicimden bir kare bende sizlere sunayım.

benim asyalı hatunum Cool

9.jpg

sarhoş gibi bakıyo bu ne ya Very Happy
Dosyalar (1)
A
Audrey ⭐ 19y
sana benziyo Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: