Icerige atla
Extraloob

Yeni Dünya İçin Son Devrim!!

· 40 Yanıt · 3.3K görüntüleme
T
The Black OP ⭐ 16y

- Resim Silinmiş.

Saygılarımızla;

40 Yanıt
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
Az önce gördüm, hatta burda konuyu kim açar diye bekliyordum
Deneyeceğim şimdi.
T
Ellerine sağlık Brom
T
The Black OP ⭐ 16y
teşekkürler görevimiz 🍺
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
Şimdi bu ne anlama geliyor.Yeteri kadar bilgisi olan açıklayabilirmi?
Yada şu soruyu sorayım;Uzun zamandır konuşulan yeni görselleri olan silkroad mı bu?Yoksa mevcut silkroaddan farklı bir oyun mu silkroadın test oyunumu ?
Yada yeni bir legend mi geliyor :d
C
ColdHeart ⭐ 17y
Şimdi bu ne anlama geliyor.Yeteri kadar bilgisi olan açıklayabilirmi?
Yada şu soruyu sorayım;Uzun zamandır konuşulan yeni görselleri olan silkroad mı bu?Yoksa mevcut silkroaddan farklı bir oyun mu silkroadın test oyunumu ?
Yada yeni bir legend mi geliyor :d

aynen bende bunları merak ediyorum.
D
delparoz ⭐ 17y
sitedeki resimleri buraya yapıştırmak marifet dil önemli olan işin aslını anlatmak bu resimleri silkroadın sitesinde zaten gördük yazıları zaten bizde okuduk
T
Torquel ⭐ 19y
büyük ihtimalle farklı birşeyler deneyecekler,tecrübeli oyuncuların izlenimlerini görmek için bir test sürümü açıyorlar..Eminim extraloobdan katılan arkadaslar olur ve 6 aralıktan bize ne oldugunu tam olarak anlatırlar
T
The Black OP ⭐ 16y
sitedeki resimleri buraya yapıştırmak marifet dil önemli olan işin aslını anlatmak bu resimleri silkroadın sitesinde zaten gördük yazıları zaten bizde okuduk

arkadaşım zaten açıkca yazıyor beceri dengesi iyileştirmesi diye nerden bilim ben oynamadan içeriği

yüksek ihtimalle buildler arasındaki dengeyi sağlamaya çalışıyolar
Y
Yabuzaa ⭐ 16y

arkadaşım zaten açıkca yazıyor beceri dengesi iyileştirmesi diye nerden bilim ben oynamadan içeriği

yüksek ihtimalle buildler arasındaki dengeyi sağlamaya çalışıyolar

Peki ya uzun süredir konuşular görsellerin artırılması olayı?
Bununla ilgili birşey gelirmis sizce ?
Yani demek istediğim daha yüksek çözünürlüklü görseller minimum da tek char acan bilgisayarların artık oyuna giremeyeceği 🤔
T
The Black OP ⭐ 16y
@Yabuzaa

neden olmasın olabilir. zaten konu hakkında tam bilgisi olan biri varsa bunu konu altında paylaşır gerekirse güncelleriz konuyu yaygara yapmaya gerek yok (senin için demedim)
Y
Yabuzaa ⭐ 16y
@Yabuzaa

neden olmasın olabilir. zaten konu hakkında tam bilgisi olan biri varsa bunu konu altında paylaşır gerekirse güncelleriz konuyu yaygara yapmaya gerek yok (senin için demedim)

Peki bakalım umarım biri bilgilidir.
T
The Black OP ⭐ 16y
http://www.extraloob.com/forums/nedir-bu-beceri-dengesi-client-de-yukleme-sorunu-t266805.html bakabilirmisiniz bi ? indirdim ama hata veriyo anlamadım.

6 aralıkda başlıyacak test
J
jöker ⭐ 18y
Topic çok güzel bilgilendirme için teşekkürler.
P
Phantoso ⭐ 18y
saol yavrum güzel bilgilendirme
T
The Black OP ⭐ 16y
saol yavrum güzel bilgilendirme

😘

unuttun bizi sin:

@xsunx

görevimiz 🍺
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Tahminime göre europana yeni skiller falan gelecek bunlarında chinese karakterler üzerindeki dengelenmesi sağlanacak diğer bir düşüncemde daha önceden bir öneri yapmıştım joymaxa chinese karakterlerinde partye has kendi skillerinin olması belki bunuda getirebilirler party dengelenmesi falan yazıyor bakıp göreceğiz.
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
ben onayladım indirdim ama yüklenmiyor sanırım zamanı değil bekliyorum
R
RoqA ⭐ 17y
Topicimiz için eline sağlık panpa 😜
Belirtilen tarihi bekleyin arkadaşlar 120 level betası gibi bu da o tarihte sorunsuzca kurulacaktır. Ayrıca burası bir forum, birimizin öğrendiğini diğer kişilerin de öğrenmesi için var forumlar. Siz sitede bunu görmüş olabilirsiniz, ama eminim ilk kez burada gören kişiler vardır. ☕

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: