Icerige atla
Extraloob

Yeni Dress [Arap Kıyafeti]

· 94 Yanıt · 7.2K görüntüleme
94 Yanıt
T
TitusPullo ⭐ 19y
ADamın arkasında ki uzun beyaz şey ne yaf. O pek hoşuma gitmedi. Mantıklı bir açıklaması olursa alabilirim bu kıyafetlerden (:
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tiksinç, biz çıplaklıktan yanayız değil mi jesus ^^
U
Uykucu ⭐ 19y
Bunları Sadece Bir İki Kişi Alır.
M
MoonLife ⭐ 19y
Bence çok güzel olmuş
L
LegendTurks OP ⭐ 18y
ADamın arkasında ki uzun beyaz şey ne yaf. O pek hoşuma gitmedi. Mantıklı bir açıklaması olursa alabilirim bu kıyafetlerden (:

ilk gördüğümde bende tanımlayamadım ayrıntıda durmadım sen bu mesajı yazınca dikkat ettim..

Müslümanların İşareti Hilal Şeklinde Hançer...
U
Uykucu ⭐ 19y

ilk gördüğümde bende tanımlayamadım ayrıntıda durmadım sen bu mesajı yazınca dikkat ettim..

İşte Bu Yüzden Kimse Almayacak.
F
F34RL3SS ⭐ 19y
ıyyygg... o kuyruk gibi şey olmasaydi belki alabilirdim.
X
Xanthos ⭐ 19y

İşte Bu Yüzden Kimse Almayacak.

o senin düşüncen.
Müslüman olan çok oyuncu var.Herkese hitap eden bir oyun silkroad. Nasılki şovalye kıyafeti(haçlı) geldi ve Türkler dahil para verip aldılarsa bu kıyafetin de beğeneni çıkacaktır. Oyunda bunca Arap,Mısırlı ve Türk varken alınmaması ya da beğenilmesi imkansız.
C
Çok harika yaa bence diğer dresslerden çok güzel 😎
B
buff ⭐ 19y
Siteden merak edip baktım kıyafet 3 parçaymış.Heralde arkasındaki hilal de aksesöre giriyodur.
C
Creatoria ⭐ 19y
bu avatar dressle birlikte yeni exchange sisteminn de gelmesi beklenior 👍
U
Uykucu ⭐ 19y
İnşallah Bunlarla Birlikte Gaia'da Gelir.
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
cadı kıyafetinden sonraki 3 parcalı olarak cıkan ilk kıyafet valla bence kaçmaz bu^^
X
Xanthos ⭐ 19y
cadı kıyafetinden sonraki 3 parcalı olarak cıkan ilk kıyafet valla bence kaçmaz bu^^

aynen öyle Talhacım. 7 magic option kaçırılmaz,görüntüsüne bakmam alırım 😊
X
XipeHocter ⭐ 19y

Çok Haklısın Neden Herkez Onu Kuyruk Olarak Görüyor.

Ne Alaka ? :?

O Gördüğünüz Gibi Hilal...! Bilmem Farkındamısınız?
Bence Süüüüüüüüüüüüüüüüüüüüper Ben Alıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm
🤘 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
L
LegendTurks OP ⭐ 18y
Birşey soracam 3 parça dediniz yine aynı fiyatmı 130 silkmi ?
U
Uykucu ⭐ 19y
Birşey soracam 3 parça dediniz yine aynı fiyatmı 130 silkmi ?

Aynı Fiyat Olmaz.
T
Torquel ⭐ 19y
Galiba 3. parça o hançer oldugu için almak zorunda degilsiniz ama A.T.P'nin dedigi gibi, bol bol optionlar gelir.Sonucta pvpde bir bakış atıp adamı oldurmuyosunya.Karizmaya gerek yok
A
Aleral ⭐ 18y
İşte bu kıyafet alınır ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: