herkes tabanca yapıyor bizde yapalım dedik 😄 He sorarsanız egypt silah niye almadın bunu aldın bizim serverda serenesler 3.5b-4b den baslıyor commanderda 3b+ onun icin bunu almak daha uygun geldi 😊
- Resim Silinmiş.
Yeni dabancam :D
· 30 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
30 Yanıt
L
Lord_Sniper
⭐ 18y
herkes tabanca yapıyor bizde yapalım dedik 😄 He sorarsanız egypt silah niye almadın bunu aldın bizim serverda serenesler 3.5b-4b den baslıyor commanderda 3b+ onun icin bunu almak daha uygun geldi 😊
- Resim Silinmiş.
where are u from ?
A-B gradeler den sonra bıraz kuru sıkı gıbı olmus
PS: Şaka Makına Guzel 🙄
A-B gradeler den sonra bıraz kuru sıkı gıbı olmus
teşekkürler,
ben hesapladım a egypt nova +3 e denk geliyor yani elimdeki egypt a +7 ye eşit
ben a yı almak icin bizim serverda en az 6-7b parayı gözden cıkartamam ve ayrıca bunu fb et + bas immo bas,adv b bas 😊 çok uzun iş geldi bence böyle daha mantıklı oldu 😊
En iyisini yapmışsın bro,bütçeni aşma novadan şaşma makara:
En iyisini yapmışsın bro,bütçeni aşma novadan şaşma makara:
tşkler 😊
adam tek dabanca takılıyor.
G3 mü la o 🤔
G3 Nedir Diyenler İçin

G3 Nedir Diyenler İçin
Spoiler
nova+10'lar artık çelik çocuğun elinde ahahahaaa bizler elden çıakrtınca bunlarda sahiplendiler işte garipler neymiş egpyt a bilmem kaça denk geliyormuş zuahahaha şaka gibi yaa makara:
PS : kuzum lütfen kızma ama olayın gerçek yüzü bu 😜
PS : kuzum lütfen kızma ama olayın gerçek yüzü bu 😜
okan sen basdınmı +10 sanki bana +4 den öte gitmiyor diyodun
S
ShapeShifter
⭐ 18y
İyi iyii 😊
C
clavenstacE
⭐ 15y
Okan eygpt gelmeden önce nova nova diye ölüyordun sen daha üst bi item veya başka birşeye sahip olunca milleti eziyorsun daha +6 yapmaya cesaret yok (: Milletin taktikleri ile oynuyorsun.
ps ; en güzelini yapmışsın kardeşim zamanla alırsın bu seni idare eder 2-3 aya swde eygpt dolucak.
ps ; en güzelini yapmışsın kardeşim zamanla alırsın bu seni idare eder 2-3 aya swde eygpt dolucak.
nova+10'lar artık çelik çocuğun elinde ahahahaaa bizler elden çıakrtınca bunlarda sahiplendiler işte garipler neymiş egpyt a bilmem kaça denk geliyormuş zuahahaha şaka gibi yaa makara:
PS : kuzum lütfen kızma ama olayın gerçek yüzü bu :P
sende egypt varda ne oldu nova dagger+5e 10-0 ?
egypt a nın kaca geldiğini git bi öğren site admini olarak 😊
Okan eygpt gelmeden önce nova nova diye ölüyordun sen daha üst bi item veya başka birşeye sahip olunca milleti eziyorsun daha +6 yapmaya cesaret yok (: Milletin taktikleri ile oynuyorsun.
doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış ne kadar doğru bir söz yahu egypt çıkmasa siz bu +10 novaları rüyalarınızda göremezdiniz bunu diyorum biz büyükleriniz bunları elden çıkarttık sizler sahip olmaya başladınız diyorum neden zorunuza gidiyor ki yok ben + basamıyormuşum yok önceden nova diye ölüyormuşum makara: 😜
neymiş rüyamızda görücekmişiz,
sizin elinizde +5 nova varken bende +11 nova glavie vardı hacım neyden bahsediyorsun ?
sizin elinizde +5 nova varken bende +11 nova glavie vardı hacım neyden bahsediyorsun ?
Tartışma meydanına gelmişim 😜
ps : Hayırlı olsun hacım egy falan hikaye en güzelini yapmışsın.
Forever Nova Items 🤤
Tartışma meydanına gelmişim 😜
teşekkürler
neymiş rüyamızda görücekmişiz,
sizin elinizde şu anda egypt var mı kuzum 😎
hyr yok ama sende olupta ne yapabildiğini gördük 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap