Arkadaşlar Charı yeni satın aldım birkaç öylesine ss çektim buyrun =)
Ehuehu 79lvl lvl up xD
- Resim Silinmiş.
Tam bu skili basarken dc yemişim ve güzel görüntüler elde ettim 🤘
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Umarın bir gün bende birgün bununla thieflik yaprım.
- Resim Silinmiş.
Elimden kaçan yarkanın ss si 😐
- Resim Silinmiş.
Thief&Hunter Dostluğu 😊
- Resim Silinmiş.
Taxi yaparken Seri kestiğim için ve parasının hakkını verdiğim için tşkr eden bir global 😘
- Resim Silinmiş.
Maong larda öylesine 1 saat taxi yaparken komik bir görüntü ortaya çıktı 🤤
- Resim Silinmiş.
Yabancı +80 bir hunter ile fantaZim 🎭
- Resim Silinmiş.
pc alınca kasmaya devam 🙏 😗
Yeni charımı Tanıtıyım =)in SATURN[YENiLERİ EKLENDi]
· 22 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
26 kere bakılmış 1 yorm yok yarkan zaten elimden kaçtı ilk defa bulmuştum -.- canını %40 indirdim altına girmiştim çıkıyım derken adama tıkladım yanlışlıkla yarkana bida tıklayamadım elimden kaçtı =(
Güzel Ssler Güzel Char 😜
güzel charın varmış hacım eline sağlık 😊
h.o gusel char ama 3. resımdekı komıklıgı anlıyamadm adamların olmesı mı komık :?
15dk önce hunterlarla kapışıyordu.
Güzel fotolar sağol paylaşım için
Saturn'demi oynuyorsun =) 😘 Artık tiflik kasmayı bıraktım dün elimden isy kaçtı wizz aldı allah kahretsin :evil: neyse artık eski bt ıd mi unutmştm buldum 45 kredi bitene kadar kascam sonrasını bilemiyorum.Artık bot mı alırım tekrar yoksa taximi yaparım 🍺 Bu arada o adamların ölmesi çok komik adamlar beni oyuna getirip afk oldular bende onlara oyun yptım. YOrmlar içn tşkr ederim kolay gelsin 😘
Saturn'demi oynuyorsun =) 😘 Artık tiflik kasmayı bıraktım dün elimden isy kaçtı wizz aldı allah kahretsin :evil: neyse artık eski bt ıd mi unutmştm buldum 45 kredi bitene kadar kascam sonrasını bilemiyorum.Artık bot mı alırım tekrar yoksa taximi yaparım 🍺 Bu arada o adamların ölmesi çok komik adamlar beni oyuna getirip afk oldular bende onlara oyun yptım. YOrmlar içn tşkr ederim kolay gelsin 😘
Evet bende saturn'de oynuyorum.
Evet bende saturn'de oynuyorum.
Name nedir oyundaki merak ettim tanıyormuyum oyundan 😘
Tanımazsın _Blue_Sniper
gösel çar tebrikler valla...çarın hakkını veriyosun...
yenileri eklendi.
%99 yawww botum bitti elle kasmak çok zor xD neyse hadi bakalım 79 oldum sayılır
S
SwitchBack
⭐ 19y
Beni tanırsın herhaLde hacım ne geceydi ne eğLendik .. 😄 Ben VaLentine_TR Liberlitas :D:D:D
S
SwitchBack
⭐ 19y
GoLd oLayınıda koymuşsun 😉
ehuehu heç sorma xD xD 79 oldum bu arada ;D
- Resim Silinmiş.
S
SwitchBack
⭐ 19y
hLL kas kas .. bende 83 oLdum 😜
N
NiGHTMaRe_