Icerige atla
Extraloob

Yeni bulduğum Oyun -->Perfect World

· 16 Yanıt · 1.2K görüntüleme
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
Oyun aynen WoW'umsu olmuş 😁 Süper oyun ^^ Tamamen bilsem sroya elimi sürmem 😜
Karakterlerin elmacık kemiklerini bile kendin belirliyosun, kız kaçırıyosun feln süper ya 😁

- Resim Silinmiş.
16 Yanıt
M
Macro ⭐ 19y
biliyorum bu oyunu mmosite da çok ünlü... perfect world excellent graphic ne denebilir ki ama başlamaya elim deymedi.

Maple story 4ever
S
Stephanos ⭐ 19y
bir gün arkadaşlara gitmiş tim onunda female char ı vardı bitane adam buna birşey göndermişti buda kabul edince bizim female char male char ın üstüne zıpladı kucağında oturdu ^^ graphicleri mükemmel ötesi bir oyun
J
Jigsaw ⭐ 19y
Oynamak çok isterdim senle lakin client 2,5gb hayatta uğraşamam indirmekle. 😄 Sen bana getirirsen oynarız Yasin'cim.
D
dR.NooB OP ⭐ 19y
Oynamak çok isterdim senle lakin client 2,5gb hayatta uğraşamam indirmekle. 😄 Sen bana getirirsen oynarız Yasin'cim.

Yarın kabloların ordaki toz öbeklerini temizle.Evine misafir geliyor 11251251 yıldan sonra ☕ 😁 Elim boş gelmem ^^

Oyun gerçekten süper ya.. 😁 Karakter göz kırpıyor.Var mı böyle oyun bee 🙄
M
Macro ⭐ 19y
512 MB ram 512 MB ATI ekran kartıyla oynanır mı bu 😁
M
muratsnkl ⭐ 19y
Oyun gerçekten oynanmaya değer bi oyun.Sro halt etmis Youtube'da Skilleri filn pvp leri izlerseniz Eminim hoşunuza gidicek.Bide Pc'nizin özellikleri iyiyse oyundan büyük bi zevk alırsınız.Şuan yigenimle 3 lvl'ız 😁 (dR.NooB)
B
BlueLight ⭐ 18y
Çok Güzel belki indirip oynarım xD
Ya bugün EXL BİRAZ YAVAŞMII ?
T
Torquel ⭐ 19y
Oynabiliritesi yüksekse zıplarım her türlü ama harbiden 2.5 gb ise 🍿 🍿 Mısırımı yer yeni ayımı beklerim.Dr.Noob hangi serverda oynuyorsun sen 2 tane var galiba.
B
BlueLight ⭐ 18y

bu Resimler süper İndiriyorum %3 ^^
B
belgther ⭐ 19y
yasasin yeni is cikiyor bana 😄

ben de baslayayim en iyisi, clientless goldbot yazayim en kisa zamanda bu oyuna.
A
Aleral ⭐ 18y
Silkroadın grafiklerini en sona getirdiğinizde o da çok süper görünüyor tabi bu oyunda uçma falan var o da güzel bir özellik
T
Torquel ⭐ 19y
Youtubeda izlediğim kadarıyla skiller çok kötü görünüyor.
S
Oyun Hosuma Gitti Baslamak isterim Ama 2 gb Pisman Olmam Sanırım? 🙄
B
belgther ⭐ 19y
bir sonraki beta testine kabul edilmezsen pisman olabilirsin.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: