Icerige atla
Extraloob

JOYMAX YENİ OYUN ÇIKARTIYOR: SPECIAL FORCE

· 57 Yanıt · 7.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

JOYMAX YENİ OYUN ÇIKARTIYOR! SPECIAL FORCE GELİYOR!

- Resim Silinmiş.
Joymax First Person Shooter FPS oyunu Special Force geliyor, çıkış tarihi muhtelemen 2011'in 2. çeyreği.

Joymax baktı Combat Arms / Point Blank fena tuttu ve korkunç kar getiriyor bizde bir FPS oyun yapalım dediler ve Special Force adı altında FPS geliyor işte buna direk girerim.

Oyunun Official Sitesi : http://www.dragonflygame.com/Home/Home.aspx

[flash=690,220]http://www.dragonflygame.com/img/flash/movie_sf.swf[/flash]

SILKROAD ONLINE ÇIKMIŞ OLAN BÜTÜN DRESS'LERİ tıklayıp görebilirsiniz 😎

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.
57 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
bütün extraloob buna girelim 😁
.NET
.NET ⭐ 19y
Bunda da serverlar full çeker pre almak gerekir. Artık ben joyaxe bişey çıkartacağım 😈
[F New]Solo Gitarist
Windy
Windy ⭐ 19y
CA-PB hepsinin tadını aldık. Birde bunun tadına bakalım 🤘
M
margaroyy ⭐ 17y
😊
T
TanerUNER ⭐ 19y

dandikmiş la 😜
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bakın buna toplanıp gireriz işte NWO rüzgarlarını burada estiririz en azından bizim Joymax der rahat oynarız makara:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

dandikmiş la :P

ooo aslında güzelmiş gibi duruyor hacım aynı zati bu oyunlar lag olmasın bug olmasın fazla pahalı item'lar olmasın yeterli 😜
T
TanerUNER ⭐ 19y

dandikmiş la :P

ooo aslında güzelmiş gibi duruyor hacım aynı zati bu oyunlar lag olmasın bug olmasın fazla pahalı item'lar olmasın yeterli :P

benim çemkirmem aslında ^^ kare bişi görmiyeyim oyunda veririm eksiyi 😁
K
Kitty ⭐ 16y
Ne güzel umarım dilenirsiniz ^_x
K
Kitty ⭐ 16y
Pardon eğlenirsiniz diyecektim T9'dan yazınca ilk o geldi.
E
Extrowe ⭐ 16y
Bende başlayacağım gelince 😜
K
korc4n ⭐ 16y
o videoda horror patch yazıyor ama ona dikkat ettimde oyun böylemi gerçekten 😊
E
exotic ⭐ 18y
Bu tarz bir oyun bekliyodum zaten joy'dan 😆 Geride kalırmı bizim kazıkcılar 😜
Y
YuGoWorld ⭐ 16y
Eskiden ijjide vardı karma special force fakat kaldırılmış. Yada joymax tarafından satın alındığı için kaldırıldı. Umarım geliştirebilirler 😊 .
D
Dynamite ⭐ 17y
Oyun açılsında kabul ederseniz nwo ekibine bnde katılırım.
T
TanerUNER ⭐ 19y
Eskiden ijjide vardı karma special force fakat kaldırılmış. Yada joymax tarafından satın alındığı için kaldırıldı. Umarım geliştirebilirler 😊 .

Hala var adı değişti hatta değişmedi bile aynı logo Special Force yerine Soilder Front u kullanıyolar isimde.
Y
YuGoWorld ⭐ 16y

Hala var adı değişti hatta değişmedi bile aynı logo Special Force yerine Soilder Front u kullanıyolar isimde.

Hmm . 🍺
F
fatalhere ⭐ 16y
bu oyun zaten vardı 😄 ijji diye bi firmanındı adı hatta soldier fronttu :D:D sonradan adı değişti firma değişti en son joymax aldı demekki 😄 inşallah eski üyelikleri kullanabiliriz sağlam hesap vardı benim bunda deli oyundur ^^
L
lejyon1 ⭐ 15y
Bu oyun İjji sitesinde Soldier Front diye geçiyor 2sinden biri bu oyunu çalmış ismini değiştirmiş ve yeni diye kandırıyorlar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: