Icerige atla
Extraloob

Yeni bir şoför hangi arabayı almalı?

· 13 Yanıt · 27K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Başlık gayet açık. 18 yaşındayım, henüz yeni sürücüyüm. Trafiğe 1 kez çıktım şimdiye dek fakat yine de kendi eksiklerimi fazlasıyla görüyorum. Özellikle kalkışlarda. Hemen yarın pat diye gidip araba almayacağım elbette. 1 senesi var onun daha rahat. Fakat şimdiden birşeyler çııkartmalıyım ki, uğruna çalışıp birikim yapayım 🤘

Rahat kullanabileceğim, böyle bariyere çarpıp takla falan attığımda öldürmeyecek birşeyler var mı 😜
Special thx to Flexi
13 Yanıt
F
frityus ⭐ 17y
Başlık gayet açık. 18 yaşındayım, henüz yeni sürücüyüm. Trafiğe 1 kez çıktım şimdiye dek fakat yine de kendi eksiklerimi fazlasıyla görüyorum. Özellikle kalkışlarda. Hemen yarın pat diye gidip araba almayacağım elbette. 1 senesi var onun daha rahat. Fakat şimdiden birşeyler çııkartmalıyım ki, uğruna çalışıp birikim yapayım 🤘

Rahat kullanabileceğim, böyle bariyere çarpıp takla falan attığımda öldürmeyecek birşeyler var mı :P

Golf
P
Phantoso ⭐ 18y
Diğer topicde de söyledim.Alman Japon vaz geçme.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Kalkışlarda sorun var diyorsan ben getz dizel kullanmıştım gaza basmadan debriyajdan ayağını çekerken araba kalkıyor -gerçi şuan çoğu sistemde var bu ama bu ucuz oldugu için yazdım-
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Ucuz ve sağlam araba 👍 😁
Spoiler
- Resim Silinmiş.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
doğan slx veya şahin al yeni öğrendiysen zaten hız falan yapma arabayla en fazla 3-4 sürüşten sonra açılırsın 😊
.NET
.NET ⭐ 19y
fiat palio dizel. başlangıç icin harika. su an getz kullanıyorum. 1 yıl sonra abimden spor araba alacağım lakin guvenemefigim icin su an getzdeyim. özellikle spor araçlar acemi aracı degil hacım
[F New]Solo Gitarist
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Hiç öldürmesin diyosan bütçe aşar hacım 😁 Yok o kadar para bulamam diyosan ama teneke gibi olmasın diyosan alman al çok sürterim diyosan fiat hyundai al parçaları ucuz diyerlerine göre.

Ps:Öldürmesin derken bugün ne biçim pert bir x6 gördüm ya fotosunu çekmeye dayanamadım bile sick1 sadnessla1
Ps2:Adam ölmemiş,araba ölmüş ama.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Alman japon saglam ama en ufak hasar dunya para 😄 honda activa scooter alicam ama devirip sinyalini kirsan yenisi 150 liraya takiliyormus 😞
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
@wW

Vohoo. Fiat palio bizim ilk arabamizdi, az surmuslugum yoktur ve cidden iyi araba.

Yorumlariniz icin sonsuz teşekkürler arkadaslar. 🙏
Special thx to Flexi
L
Lordzek ⭐ 16y
@wW

Vohoo. Fiat palio bizim ilk arabamizdi, az surmuslugum yoktur ve cidden iyi araba.

Yorumlariniz icin sonsuz teşekkürler arkadaslar. 🙏

Hani 1 kere trafiğe çıkmıştın 😁

Ben ilk Golf kullanmıştım boş bir otoparkta babam 2 dakika sonra tamam çıkabiliriz artık demişti. Yol tutuşu, dönüşlerdeki rahatlık çok güvende hissettiriyor insanı ama kaza yapma konusunu bilemiyorum.
Tweety
Tweety ⭐ 19y
İlk alacağım arabam palio veya getz olacak 😊 İkisinide kullandım ikisini de çok sevdim 😊

Ama WW'nin Scirocco R ı hayalimin arabasıdır ^^ bunu da belirtmeden geçemeyeceğim 😊
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün. ☕
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Şirokko felakettir yahu, görünce ağlayasım geliyor 😞
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: