Yakın Zamanda Yeni Bir Laptop Almayı Dusunuyorum..Biraz Arastırma yaptım Ve bir iki Birsey buldum arada birtek ram farkı var biris 2 gb birisi 4 gb...benım ıstegım oyunlarda ıyı bır performans en azından 2-2,5 saat pilinin idare etmesı..sizin farklı model onerılerınıze de acıgım...benım sımdıkı sorum 2 gb olan 1.500 YTL-4 gb olan ise 1.700 YTL gibi bir fiyatta sizce 4 gb lıgı almaya degermı?Ben Sıze Tam Ozellıklerının Bulundugu Sayfalarıda Vereyım...
4 Gb lık Ram'i Olan
2 Gb lik Ram'i Olan
Az Oncede Soyledıgım Gıbı Sadece Bu ıkısı Arasında Kalmadım Sızın Onerılerınızede Acıgım...
Yeni Bir Laptop Alıcam Hangisi???
· 13 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
up^^
Eğer alabilirsen 4gb rami olanı al^^
4 gb al 😉
En Cok Satan Urunlerıde Oymus Zaten Diğer Özellikleri falanda İyimi Sizce?
Çok iyi
zaten ben sadece ram için söylemedim. Diğer özelliklere göre söyledim
zaten ben sadece ram için söylemedim. Diğer özelliklere göre söyledim
4 GByte lık al
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !hmm ok sagolun birde daha once hic bu MONSTER lardan kullanan oldumu acaba?klavyesi falan nasıl dıye sorucaktım...
Birsey daha uzerınde ısletım sıstemı kurulu degılmıs...bunu kendım windows cd m le kurabılırmıyım?
Birsey daha uzerınde ısletım sıstemı kurulu degılmıs...bunu kendım windows cd m le kurabılırmıyım?
Varsa kurabilirsin neden kuramayasın 😊
ne bileyim orada en dusuk 99$ farkla dıyor ya farklı bırseydır falan dıye dusundum...
Bence 2sinide al 😈 😁
Şaka bi yana 4GB Ram olanı al 👍
Şaka bi yana 4GB Ram olanı al 👍
[ek #12654]
laptop için abartmaya gerek yok ama illaki desktop kullanmam tek laptop ile takılırım diyorsan 4gb yoksa 2 gb lık yeterli.
tek laptop ile takılırım diyorsan 4gb yoksa 2 gb lık yeterli.
😉
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap