Icerige atla
Extraloob

Yeni Avatar Item [Samurai~ Ninja]

· 22 Yanıt · 3.9K görüntüleme
22 Yanıt
S
strean121 ⭐ 19y
devlet sro gibi online oyunlar üzerinden vergi almalı...adamlar inanılmaz para kazanıyor...resmen altın yumurtlayan tavuk ....
M
Misproject ⭐ 19y
aynenxD
M
Misproject ⭐ 19y
Şuan oynuyor olsam belki alırdımda, oyun bile yok pc de=)
C
cheng_xiao ⭐ 19y
female iğrenç yahu
ninja dress çıkarsalar bari 😄
o siyah siyah tadından yenmez
Windy
Windy ⭐ 19y
hemen almak lazım (male) 🎅
M
Milano ⭐ 18y

Kişisel Yorumum:
Male Süper,Female Berbat 😁
S
Bence gelmiş geçmiş en berbat avatar silkroadtaki 😞
S
.
I
ironEyE ⭐ 18y
Malenin arkasına takılan bayrağı fenerbahçe bayrağına benzettim lol 😜
S
sunupcuyuz ⭐ 18y
😊 kötü elbise black angel den sonra bu gitmemiş npc ye benziyor
J
Berbat. :?
T
TwiLighT ⭐ 18y
Malenin arkasına takılan bayrağı fenerbahçe bayrağına benzettim lol :P

benimde aklıma brezilya bayrağı geldi

artık ne alakaysa 😜
T
TanerUNER ⭐ 19y
devlet sro gibi online oyunlar üzerinden vergi almalı...adamlar inanılmaz para kazanıyor...resmen altın yumurtlayan tavuk ....

devlet vergıyı joymaxtanmı alıcanı sanıyosun arkadasım senden alıcak her alıcak 100 sılk 10 usd ise 12 olucay yah 😈
F
Faraway ⭐ 18y
Off benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.Patcherda "New avatar dress" diyince çok sevindim hemen silk almayı bile düşündüm. Oyuna girip item mall a baktığımda.. Tek kelimeyle berbat..
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Dresslerin 2 side iğrenç.Sadece maledeki accessory i beğendim.Cok guzel duruyor + GDF ye cok benziyor 🤤 🍿
O
Old School ⭐ 19y
Hepsi iğrenç joymaxın para üstüne yazılmış politikasının son ürünü bunlar....
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
rezil en kötü avatar bu olmuş diyebilirim protector armor giy aynısı yahu nedir bu charları iyidce kapatmaları yarın bir mail atacağım çıplaklık istiyoruz diye insan soyundurur charları biraz ninjaymış pffff...
O
Old School ⭐ 19y
rezil en kötü avatar bu olmuş diyebilirim protector armor giy aynısı yahu nedir bu charları iyidce kapatmaları yarın bir mail atacağım çıplaklık istiyoruz diye insan soyundurur charları biraz ninjaymış pffff...

alemsin okan abi sonsuz katılıyorum sana
F
Faraway ⭐ 18y
Ayrıca elinde bi 2H yada Staff olan bir chara samurai yakışır mı ya :S En baştan savma avatar dressi bu olmuş. Öncekilerin çoğu süperdi ama joymax bununla sınıfta kaldı. Neyse buda nazar boncuğu olsun bari.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: