Icerige atla
Extraloob

Yeni Arabamız ...

· 19 Yanıt · 2.1K görüntüleme
B
Black Pearl OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.

YORUMLARI BEKLİYORUM ...
19 Yanıt
M
Milano ⭐ 18y
offf offf 56 Chevrolet galiba bu, valla bunların temizlerinn peşinde koşan çok. Araba çok nostaljiktir valla ne diyeyim hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız 😘
B
Buzzz ⭐ 18y
offf offf 56 Chevrolet galiba bu, valla bunların temizlerinn peşinde koşan çok. Araba çok nostaljiktir valla ne diyeyim hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız 😘
C
Caprice ⭐ 19y
Chevy'ler gayet hoş arabalar görüşünü ve konforu ile bunların 57 modelleri tutulur nedense ama birazda bilgi verseydin iyi olurdu,güzel araba güle güle kullanın.
W
WosT ⭐ 17y
Hayırlı olması dileğiyle...
C
Caprice ⭐ 19y

Aslına bakarsan 2-3 ayda 1000 küsür model satılmıştı bunlardan ve gayet ucuzdu "better than honda, better than toyota" reklamıyla beni yarmayı başarmıştı 😁
B
Brooklyn ⭐ 18y
😆 Ulen Ruhi sen var ya 😆
Kıyak araba 😄 HayırLı olsun . 😄
B
Black Pearl OP ⭐ 17y
Vallaha babam fiyatını söylemiyor ama 18 imde arabanın bende olacağını biliyorum 😎
S

Aslına bakarsan 2-3 ayda 1000 küsür model satılmıştı bunlardan ve gayet ucuzdu "better than honda, better than toyota" reklamıyla beni yarmayı başarmıştı 😁
B
Black Pearl OP ⭐ 17y
😆 Ulen Ruhi sen var ya 😆
Kıyak araba 😄 HayırLı olsun . :D

Sağol kankam 😄
T
TitusPullo ⭐ 19y
puhaha benim Chevy ile kapıştıralım bunu bana xD Yıkar geçerim hele ki koltukda ben varsam 😎
P
Prada ⭐ 19y
puhaha benim Chevy ile kapıştıralım bunu bana xD Yıkar geçerim hele ki koltukda ben varsam 8)

Wayyyy tito ^^ seninle kim nasıl yarışsın bro ^^
B
Black Rain ⭐ 19y
puhaha benim Chevy ile kapıştıralım bunu bana xD Yıkar geçerim hele ki koltukda ben varsam 8)

Wayyyy tito ^^ seninle kim nasıl yarışsın bro ^^

xD
T
TitusPullo ⭐ 19y
Extra iyi bilir benim chevy bizzat gördü lol
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu arada sizinde iç konsoldan bir fotoğraf çekip koyar mısın çok merak ettim iç paneli falan ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu arada sizinde iç konsoldan bir fotoğraf çekip koyar mısın çok merak ettim iç paneli falan ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
B
BaSoryong ⭐ 18y
güzel araba hayırlı olsun 😊
W
WTFx3 ⭐ 17y
Chevrolet ya işte bu hayallerimdeki araba ❤️ ..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: