- Resim Silinmiş.
YORUMLARI BEKLİYORUM ...
Yeni Arabamız ...
· 19 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
offf offf 56 Chevrolet galiba bu, valla bunların temizlerinn peşinde koşan çok. Araba çok nostaljiktir valla ne diyeyim hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız 😘
offf offf 56 Chevrolet galiba bu, valla bunların temizlerinn peşinde koşan çok. Araba çok nostaljiktir valla ne diyeyim hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız 😘
Chevy'ler gayet hoş arabalar görüşünü ve konforu ile bunların 57 modelleri tutulur nedense ama birazda bilgi verseydin iyi olurdu,güzel araba güle güle kullanın.
Hayırlı olması dileğiyle...
Aslına bakarsan 2-3 ayda 1000 küsür model satılmıştı bunlardan ve gayet ucuzdu "better than honda, better than toyota" reklamıyla beni yarmayı başarmıştı 😁
😆 Ulen Ruhi sen var ya 😆
Kıyak araba 😄 HayırLı olsun . 😄
Kıyak araba 😄 HayırLı olsun . 😄
Vallaha babam fiyatını söylemiyor ama 18 imde arabanın bende olacağını biliyorum 😎
S
SatanicTurtle
⭐ 17y
Aslına bakarsan 2-3 ayda 1000 küsür model satılmıştı bunlardan ve gayet ucuzdu "better than honda, better than toyota" reklamıyla beni yarmayı başarmıştı 😁
😆 Ulen Ruhi sen var ya 😆
Kıyak araba 😄 HayırLı olsun . :D
Sağol kankam 😄
T
TitusPullo
⭐ 19y
puhaha benim Chevy ile kapıştıralım bunu bana xD Yıkar geçerim hele ki koltukda ben varsam 😎
puhaha benim Chevy ile kapıştıralım bunu bana xD Yıkar geçerim hele ki koltukda ben varsam 8)
Wayyyy tito ^^ seninle kim nasıl yarışsın bro ^^
B
Black Rain
⭐ 19y
puhaha benim Chevy ile kapıştıralım bunu bana xD Yıkar geçerim hele ki koltukda ben varsam 8)
Wayyyy tito ^^ seninle kim nasıl yarışsın bro ^^
xD
T
TitusPullo
⭐ 19y
Extra iyi bilir benim chevy bizzat gördü lol
bu arada sizinde iç konsoldan bir fotoğraf çekip koyar mısın çok merak ettim iç paneli falan ^^
bu arada sizinde iç konsoldan bir fotoğraf çekip koyar mısın çok merak ettim iç paneli falan ^^
güzel araba hayırlı olsun 😊
Chevrolet ya işte bu hayallerimdeki araba ❤️ ..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap