ewt arkadaşlar yeni adam açcam yardım ederseniz sewinirim.
Avrupa char ı açmaı düşünüom, bunlardan hangisi daha ii yani ne olim wizard mı warlock mu warrior mu, önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler...
Yeni adam açcam yardım
· 11 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Rogue ol çok güzel ilerde Yarkan mask yaparsın. Mr. Green
Ya lütfen ciddi cewap werelim...
Robea ı denedim çok kötü onla ancak para kırarsın iğreç birşey...
S,zden öneriler bekliom şu anda karakter yaratma penceresi açık o yüzden çabuk olursanız sewinirim.
Robea ı denedim çok kötü onla ancak para kırarsın iğreç birşey...
S,zden öneriler bekliom şu anda karakter yaratma penceresi açık o yüzden çabuk olursanız sewinirim.
İmzamdaki yapılandırmalara bak o zaman. Beğendiğin güçlü ve hoşuna giden yapılandırmayı seç yani ne bilim senin zevkini.
bi kere amele bi europe olma corba kaşıgıyla potion icen adamı ne yapcan.wizarrdlar cok vuruyo diyesede bi wizard ilkinde yatıramazsa kesin geberir.(yarm saaat kıvırıyolar skill vurcam die).bellllkkii warrior olabilir.ama sen en iyisi ya tweetynin hybird bowu ol yada extranın glaviesi.
N
NephilimAngel
⭐ 19y
tweety nin bow nu öneririm
ı ıhh hybrid bow önermem..
Warlock olabillirsin, ya da Wizard..
Ya da eğlenmek istiyosan Rouge derim
Warlock olabillirsin, ya da Wizard..
Ya da eğlenmek istiyosan Rouge derim
Arkadaşlar hybird bow olmaa kara werdimde şimdi ben hangi elbiseyi giycem Question
Birde twety nin rehberinde 7-1 dio bunda bir yanlışlık yakmu.Çünkü 7+1=8 bir tanede stat point kalıo onu neree wercez Question Question Question
Birde twety nin rehberinde 7-1 dio bunda bir yanlışlık yakmu.Çünkü 7+1=8 bir tanede stat point kalıo onu neree wercez Question Question Question
Arkadaşlar hybird bow olmaa kara werdimde şimdi ben hangi elbiseyi giycem Question
pm atan sensin sanırım Mr. Green
cevapladım extraokk
warior cok agar hareket ediyo kasarken cok sıkıcı olabilir. wizard olmani tawsiye ederim cok seri kasmasi yaninda oynamasida cok zewkli fakat biraz cok yatiyo haberin olsun
pm atan sensin sanırım Mr. Green
cevapladım extraokk
ewt cewabını aldım... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap