Icerige atla
Extraloob

Yeni Açılan Sm Sitesi Hakkında...

· 20 Yanıt · 1.4K görüntüleme
B
bannedddd OP ⭐ 19y
Arkadaşlar geçen forumda yeni sm alım sitesi diye bir konu vardı. Bugün bakıp sm alacaktım da fakat oraya üye olmamıştım. Şimdi de belli bir süreliğine üyelik alımını durdurmuşlar. Sizden isteğim üye olup da ordan bot almayan birinin kullanıcı adı ve şifresini istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Very Happy

Site:
http://mama.uttx.net/vba/index.php
20 Yanıt
D
DeSwa ⭐ 19y
dünün işini bugune birakirsan böyle kalirsin iste Cool
B
bannedddd OP ⭐ 19y

dünün işini bugune birakirsan böyle kalirsin iste Cool

Nerden bilebilirdim üyelik alımının durdurulacağını...
E
EFENDYY ⭐ 19y
ahaa d:
D
DeSwa ⭐ 19y

Hepinize iyi günler!
Artik CM alimi Tek Sali günü acik olucak!
Bu hafta tamamen acik! Gelicek sali dan sonra , Tek sali günleri acik olucak!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

ahaa d:

İçimden Bir His Senin Oraya Üye Olduğunu Söylüyor Haksız Mıyım ? Twisted Evil
D
DeSwa ⭐ 19y
orasi benim yayinladigim sunumlari calmis (alinti yapmis)
J
juanito05 ⭐ 19y
Benim üyeliğim var. Ama salı gününü bekliyorum salı günü alıcam sm yi. Zaten salıdan salıya almak mantıklı ya crack sm olmazsa ne olcak. Sen istersen salıyı bekle yada bana salı günü msj at olumlu yada olumsuz die cvp veririm ona göre sende alırsın. ok
B
bannedddd OP ⭐ 19y
Bana şimdi lazım işte. Confused Ama üyeliğim yok. Eğer siz salı günü alacaksanız üyeliğinizi verin bana salı günü tekrar üye olabilirsiniz. Rolling Eyes Very Happy
B
bannedddd OP ⭐ 19y

Bana şimdi lazım işte. Confused Ama üyeliğim yok. Eğer siz salı günü alacaksanız üyeliğinizi verin bana salı günü tekrar üye olabilirsiniz. Rolling Eyes Very Happy

Yok mu üyeliğini bana verecek kimse? Twisted Evil Mr. Green
D
DeSwa ⭐ 19y
banada lasım o siteye bisiler yazmam gerekkkkkkkk
D
DoNJuaN ⭐ 19y
dandik biyer paypal üzerinden yapıyor alıs verişi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
neden sm için kasıyorsunuz bu kadar hadi çok istiyorsunuz üyelik alımları açıkken neden almıyorsunuz Razz
B
bannedddd OP ⭐ 19y

neden sm için kasıyorsunuz bu kadar hadi çok istiyorsunuz üyelik alımları açıkken neden almıyorsunuz Razz

Ben her zaman iSRO kullanıyorum fakat şimdi multi client olaylarına girdim iSRO'da multi client açamıyorum bu yüzden SM istiyorum. Very Happy Yani her zaman SM kullanan biri olsam neden almıyorsun konusunda haklısın derim de sadece sıkıştığım için SM'ye ihtiyacım oldu. Wink
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zati bunun raici bir elinde isro diğer elinde sm olmalı Wink
B
bannedddd OP ⭐ 19y

SM süreli 1 hafta 1 hafta satılıyor o yüzden elimde bulunması saçma sadece lazım olduğunda pat diye alabilirim ama naletler üyelik alımlarını durdurmuşlar. Twisted Evil Mr. Green
C
ciko1984 ⭐ 19y
arkadaşlar salıdan önce almayın ki sonra alsanız bile 0x33 iptal edebilir biraz sabır extraokk
J
juanito05 ⭐ 19y
ewet salıdan önce almayın. Ben salıdan sora alıcam. Bakıcaz olursa süper olur.
L
Leet1 ⭐ 19y
Zetan salıdan sonra üyelikleri acacaklar
R
RaPLeX ⭐ 19y

hacım hayırlı olsun 10k Mesajı geçmişsin Twisted Evil Twisted Evil bn hala 500lerdeyim hehe

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: