Anketlere oy vermek 1 post kazandırsa hem anketler daha çok raabet görür boş geçmemiş olur.
Birde korku bölümüne koyulan kafa kesme,insan parçaları,ortaya saçılmış organlar,işkenceler vs. başlıklarının aktif başlıklar kısmına geçmese bakmak isteyen kişi Korku bölümüne girip baksa daha iyi olur bence.
?!!!!!!!
Yeni açılan Anketler Bölümü Hakkında ve korku bölümü
· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Anketlere oy vermek 1 post kazandırsa hem anketler daha çok raabet görür boş geçmemiş olur.
Birde korku bölümüne koyulan kafa kesme,insan parçaları,ortaya saçılmış organlar,işkenceler vs. başlıklarının aktif başlıklar kısmına geçmese bakmak isteyen kişi Korku bölümüne girip baksa daha iyi olur bence.
?!!!!!!!
iyi de sen korkuyu sevmiyorsun x kişisi korkuyu seviyor o da diyecek ki fenerbahçe haberi çıkmasada korkular arka sayfada kalmasa dese ne tatlı olur di mi 😈 😁
fikir tırtım.net :?!
?!!!!!!!
iyi de sen korkuyu sevmiyorsun x kişisi korkuyu seviyor o da diyecek ki fenerbahçe haberi çıkmasada korkular arka sayfada kalmasa dese ne tatlı olur di mi 😈 😁
fikir tırtım.net hallaa 😁 😁
bilhassa korku bölümü en ilgimi çeken bölümlerden biri fakat bilgisayar'ı ve forumu kullanan evde tek ben olmadığım (18-) için böyle bi fikir aklıma geldi
Reklam Yasak 😁 😁 😁 😁
Reklam Yasak 😁 😁 😁 😁
Git camdan atla _CaspeR_... 😁 😁 😁
1 oy, 1 post mu? Kesinlikle hayır. 😜 Hatta solda post sayısının gözükmesi kaldırılmalı fakat çok boş duruyor o zamanda.
mesajlar sayısı kalacak aman sakın elleme !
aga boş boş konu açtıını söLeyen oLdu mu ?
aga boş boş konu açtıını söLeyen oLdu mu ?
peki aga sana 25-26 gunluk konuyu upladın diyen oldu mu 😉
[ek #12654]
😄 bence güzel olmaz herkez oy verir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap