Icerige atla
Extraloob

Yedi yaşında ama üniversiteye gidiyor

· 18 Yanıt · 4.4K görüntüleme
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y
cocuk_dahi.jpg

Yedi yaşında ama üniversiteye gidiyor
Bir yaşında konuşmayı söktü. Üç yaşına geldiğinde gördüğü bütün objelerin üç boyutlu resmini çizebiliyordu. Şimdi ise...

Singapurlu anne ve İrlandalı babanın 7 yaşındaki dahi çocuğu dünyanın üniversiteye en erken giden öğrencisi olmaya hazırlanıyor.

Yürümeye altı aylıkken başlayan Ainan Celeste Cawley, bir yaşında konuşmayı söktü. Üç yaşına geldiğinde gördüğü bütün objelerin üç boyutlu resmini rahatlıkla çizebiliyordu.

Yaşıtları ilkokula başlarken o kimya kitapları okumaya başladı ve 6 yaşında lise son sınıf düzeyindeki tüm kimya sorularına doğru cevap verdi. Daha sonra da Singapur'da kendi yaşındaki öğrencilere uygulamalı fen dersi anlattı. Ainan şimdi 7 yaşında ve dünyanın üniversiteye en genç giden dahisi olmaya hazırlanıyor.

DAHİYE ÜNİVERSİTE ARANIYOR

Ailesi dahi çocuklarını kabul edecek bir üniversite bulabilmek için dünya çapında araştırma yapıyor. Annesi, çocuğunun hayata daha gerçekçi baktığını belirterek, “Üç yaşında ona bir pelerin aldım. Superman oldun dedim, Havaya zıpladı ve ‘Öyle bir şey yok. Gördün mü uçamıyorum' diye pelerini çıkarttı” dedi. Babası ise, “Bu yaştaki çocuğu bir üniversite kabul edebilecek mi? Eğer kabul edilmezse büyük kayıp olacak” dedi.
Dosyalar (1)
18 Yanıt
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
vay be Rolling Eyes
J
Jigsaw ⭐ 19y
Benim gibi.. Mr. Green
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y

Benim gibi.. Mr. Green

Abi sen adamı oldurursun Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

Benim gibi.. Mr. Green

Tabii olm ben 7 yaşındayken kız pıtısı görmüştüm bu anca kimya kitabı okusun..
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y

Benim gibi.. Mr. Green

puhahahaha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
T
Tengrİ ⭐ 19y

Benim gibi.. Mr. Green

muahahahhahahahhahaha Very Happy Laughing Razz Twisted Evil Very Happy Mr. Green Mr. Green Mr. Green
S
saxfax ⭐ 19y

Benim gibi.. Mr. Green

bu da bir deha ornegi uheuehuehuehe Mr. Green Mr. Green
D
Dexter ⭐ 19y
bende ilk gördüğümde baya şaşırdım ya
J
juanito05 ⭐ 19y
hakketten way be
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y
bana çekmiş Mr. Green Mr. Green
Z
ZikywaL ⭐ 19y

Benim gibi.. Mr. Green

hahaha
C
Crumby_ ⭐ 19y
çocuğa bak be biz daha 1 yaşında zor konuşuozduk çocuk ...........
S
SonSAHNE ⭐ 19y

Benim gibi.. Mr. Green

abi deha diyo sapık demiyo orda iyi oku Twisted Evil şaka bi yana bu çocuk HASTA Very Happy
E
ebri ⭐ 19y

Benim gibi.. Mr. Green

puahahahahauehauehauh işte bu asıl yetenek Very Happy

abi adamlar ayrı bu cocuk aynı ben ama onlarda direk ilgi alanına koyuyorlar!7 yasında kimya anlatıormus hadi ordan welet dememişler! bizim sistemde kendini gosteremiorsunki beni kimya okutsalardı ilk okuldan bu yana en ii kimyacı olcaktım yediler yemin ediorum beni Confused
smdi elmde bi bok kalmadı dgerleryle ugrasmaktan bakalım ossde napcaz gerci kmya blmişligim dwam edio ama......... Confused
M
Bu haberi annem okursa yanarım gene başlar bak elalemin çocuğu kaç yaşında üniversiteye hazırlanıyon sen hala bi bok olamadın Confused

Şaka falan biryerede böyle çocukları cidden iyi bir eğitimden geçirmek lazım ilerde çok büyük işler yapabilir ne demişler ağaç yaşken eğilir...
J
JimCarrey ⭐ 19y
kerataya bak ama bu tipler süzme oluyo başını kitaplardan kaldırmıyo hayattaki diğer güzel şeylerden çaktı yok diye düşünüyorum.Biliyorum çünkü benim arkadaşım var aynı bu çocuk gibi kafası sadece derste ama kerizin teki çocuk süzme Mr. Green Hayatta her şeyden yararlancaksın az azz Twisted Evil kız pıtısı fln Mr. Green
R
reishin ⭐ 19y
Banada heryerden teklif var fakat kabul etmiyorum işte ne yapsan ki bilme ki...! Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: