Icerige atla
Extraloob

YAŞASIN 1 MAYIS

· 145 Yanıt · 13K görüntüleme · Sayfa 7 / 8
Yanıtlar
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kuzum haklı haksız irdelenmez yöneticide insan o da hata yapar mesele yöneticiye hata yaptırmamakta işçi eğlencesinin tadını çıkartın 😘

Haklisin abi ama zoruma gidiyor kacgun ugrasiyorsun biri geliyor direk ban ve konun siliniyor.Kural kisi birsey yokken yapmasi insanin zoruna gidiyor

Hayat böyle işte sen it gibi çalışırsan patron gelir seni işten çıkartır bir akrabasını işe alır daha çok zorunuza gidecek hayatta herşey, bu yüzden alışın bunlara kuzum yönetici sorgulanmaz yönetici yargılanmaz sokakta babanı kavga ederken görsen sen ne yaparsın kavgaya mı girersin yoksa babacığım dur bi konuşalım mı dersin ? ben sorgulamadan kavgaya girerim muhtemelen sende öyle girersin işte neymiş olay biliyor musun yeğennn ; içeride ki her zaman haklıdır.
S
kuzum haklı haksız irdelenmez yöneticide insan o da hata yapar mesele yöneticiye hata yaptırmamakta işçi eğlencesinin tadını çıkartın 😘

Haklisin abi ama zoruma gidiyor kacgun ugrasiyorsun biri geliyor direk ban ve konun siliniyor.Kural kisi birsey yokken yapmasi insanin zoruna gidiyor

Hayat böyle işte sen it gibi çalışırsan patron gelir seni işten çıkartır bir akrabasını işe alır daha çok zorunuza gidecek hayatta herşey, bu yüzden alışın bunlara kuzum yönetici sorgulanmaz yönetici yargılanmaz sokakta babanı kavga ederken görsen sen ne yaparsın kavgaya mı girersin yoksa babacığım dur bi konuşalım mı dersin ? ben sorgulamadan kavgaya girerim muhtemelen sende öyle girersin işte neymiş olay biliyor musun yeğennn ; içeride ki her zaman haklıdır.

Iyi guzel diyorsunda yonetici kendisi kurallara uymuyorsa objektif olmuyorsa o kurallara uyelerden uymalarini nasil beklenir ?
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
İşçileri desteklerim aralarına dalan komünist kişiler olmasa mis gibi gecer bu bayram olaylarda olmaz bu soylediğim siyaset degil gercektir
Yaralı style
J
Journalist ⭐ 19y
Yahu bu konu her sene olduğu gibi yine tam benlik ama malesef LYS dolayısıyla kılıçlarımı toprağa sapladım ahahaha 😆 daral:

Gün olaysız geçerse sözde işçi bayramını kutlarım fakat,polisine saldırıp kendi halkının dükkanına saldıran,camını çerçevesini indiren insan kılıklı yaratıkların yaptıklarına ben bayram eğlence kutlama vs. demem. 😉 Asker olacaktı ki şu 1 mayıs günü görevli olan o zaman da taşkınlık çıkarabiliyorlarmıydı bakalım...
_
Yahu bu konu her sene olduğu gibi yine tam benlik ama malesef LYS dolayısıyla kılıçlarımı toprağa sapladım ahahaha 😆 daral:

Gün olaysız geçerse sözde işçi bayramını kutlarım fakat,polisine saldırıp kendi halkının dükkanına saldıran,camını çerçevesini indiren insan kılıklı yaratıkların yaptıklarına ben bayram eğlence kutlama vs. demem. 😉 Asker olacaktı ki şu 1 mayıs günü görevli olan o zaman da taşkınlık çıkarabiliyorlarmıydı bakalım...

Bu seneki görevliler işçiler eğer olay cıkarsa kendi yoldaşına vurucak ondan dolayı olay çıkmaz.
S
Yönetici kurallara uymuyor diye birşey yok.Extranın anlatmak istediği yöneticide insan bilmeden canınızı yakabilir.Bunu yargılayamazsın diyor. 🍺

ona sozum yok hocam ama daha sonra ballandira ballandira anlatiyor ovunuyor
P.S 1mayisi seviyorum mangal et kofte iyi oluyor iyi kutladik bu yil yine 😄
I
Inception ⭐ 18y
Kutlu olsun. nese:
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bayram değil bu kuzum işçilerin eğlencesi diyebiliriz, haklarını aradıkları bol olaylı bir eğlence, gene dükkanların camları kırılacak, gene coplananlar olacak külliyen zarar daral:

kimin zararı? o yıkılan kapitalist işletmeleri tamir etmek için oraya birileri gelecek değil mi? tesisatçı,duvarcı,boyacı vs. orası tahrip oluyor bu insanlar kazanıyor. orası tahrip olunca satış yapamıyor, insanlar başka yerden ihtiyaçlarını karşıyorlar, orası yerine başkası kazanıyor. peki zarar eden kim? bir kapitalist zarar görsün millet kazansın.

Su anlayısa su görüşe bakarmısın klasik anarşist konuşması bas git kardesim bu arkadas evinin camını kırıyordur millet kazansın diye 😁 😁 😁
Yaralı style
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Gidiyorlar Bayrağımızı yakıyorlar bu ellsar gitmis işçi gibi gidip normalde orayı karıstırmaya gidenleri tutuyor derdi işçiler değil etraf karıssın ülke bölünsün sunu unutma bizler oldukca bu ülke bölünmez bunu aklına yer et.
Yaralı style
E
EliteTurk ⭐ 18y
Ne yürüyüş, ne miting
Bayram bu bayram !!!

Bayram değil bu kuzum işçilerin eğlencesi diyebiliriz, haklarını aradıkları bol olaylı bir eğlence, gene dükkanların camları kırılacak, gene coplananlar olacak külliyen zarar daral:

🤝 daral:
C
Cynosure ⭐ 19y
Ne yürüyüş, ne miting
Bayram bu bayram !!!

haklısın adminim olay olmaz inşallah...
S
SLeRockche ⭐ 18y
Gidiyorlar Bayrağımızı yakıyorlar bu ellsar gitmis işçi gibi gidip normalde orayı karıstırmaya gidenleri tutuyor derdi işçiler değil etraf karıssın ülke bölünsün sunu unutma bizler oldukca bu ülke bölünmez bunu aklına yer et.

Sen burda şimdi Siyaset yapmıyormusun.Ayrıca laf söylediğin arkadaş için bişey diyemem ama birşey için emek vermiş insanların oraya gidip birbirlerini desteklemesinde hiç birşey yok.Ayrıca geçen sene Taksime çıkamadıkları için olaylar çıktı etrafa zarar vermelerini bende doğru bulmuyorum.Bak bu sene hiç olay çıktımı.Birde demişsin biz oldukça bu vatan bölünmez siz ne yaptınız ki TÜRKİYE CUMHURİYETİ için bunları söyleye biliyorsunuz.

Saygılarımla...
(Lütfen büyük bir tartışma çıkmasın herkes fikrini söyleye bilir medeni şekilde tartışalım.)
V
volkanka OP ⭐ 17y
Eve yeni geldim, insanlar Taksimin bu halini özlemişler.
Müthişti , hiçbir olay olmadı.
Adam gibi mitingimizi yaptık ,desteğimizi verdik ve geldik.
Gelen ve gelmeyen arkadaşlara teşekkürler...
Y
yanetki06 ⭐ 16y
Yaşasın 1 mayıs yoLdaşLar
K
olaysız ve işçilerimiz adına eğlenceli geçmiştir umarım 😊
V
volkanka OP ⭐ 17y
Resimler eklenmiştir 😎
M
mydonose41 ⭐ 16y
ne kadar ßo$ insan war hepsi orda :S ßırakın ßu i$Leri ya
D
Dedicated ⭐ 16y

Nasıl konuşuyosun sen arkadaşım boş insan fln sen kim oluyosonki böyle demeye kendinde hak buluyosun.Oradakiler bu ülkenin gerçek sahipleridir yani millettir.Bu millet hepimizin milleti.Bu gemi batarsa hepimiz batarız,çıkarsa hepimiz çıkarız bunu aklından çıkarma...
V
volkanka OP ⭐ 17y

hava al sen git gel yap 😉
E
EmmaW ⭐ 19y

kim boş kim dolu belli oluyor ilk başta yazını düzelt Türkçe yaz sonra bu foruma gel

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: