başladı mı cam çerçeve inmeye makara:
YAŞASIN 1 MAYIS
· 145 Yanıt · 13K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 6 / 8
Yanıtlar
Bayram değil bu kuzum işçilerin eğlencesi diyebiliriz, haklarını aradıkları bol olaylı bir eğlence, gene dükkanların camları kırılacak, gene coplananlar olacak külliyen zarar daral:
kimin zararı? o yıkılan kapitalist işletmeleri tamir etmek için oraya birileri gelecek değil mi? tesisatçı,duvarcı,boyacı vs. orası tahrip oluyor bu insanlar kazanıyor. orası tahrip olunca satış yapamıyor, insanlar başka yerden ihtiyaçlarını karşıyorlar, orası yerine başkası kazanıyor. peki zarar eden kim? bir kapitalist zarar görsün millet kazansın.
😆
nese: 😁
Bayram değil bu kuzum işçilerin eğlencesi diyebiliriz, haklarını aradıkları bol olaylı bir eğlence, gene dükkanların camları kırılacak, gene coplananlar olacak külliyen zarar daral:
kimin zararı? o yıkılan kapitalist işletmeleri tamir etmek için oraya birileri gelecek değil mi? tesisatçı,duvarcı,boyacı vs. orası tahrip oluyor bu insanlar kazanıyor. orası tahrip olunca satış yapamıyor, insanlar başka yerden ihtiyaçlarını karşıyorlar, orası yerine başkası kazanıyor. peki zarar eden kim? bir kapitalist zarar görsün millet kazansın.
Yuh;hadi o zaman kalk evinin camlarını kır.
Kapitalizm'e bizde karşıyız ama bu kadarı fazla.
Yuh;hadi o zaman kalk evinin camlarını kır.
Kapitalizm'e bizde karşıyız ama bu kadarı fazla.
Ben insanları eşekler gibi 12-16 saat mesai yaptırıp, ayrıca bunu dünya'daki en ağır koşullarda en çok çalışan kişilere yaptırıp, bunun üstünede askeri ücret veriyor muyum? işçilerin durumu budur ve sinirlenmeye hakları var. ben tanrı'ya inanmam herkesi bir amaç uğrunda eşit yaratmış zırvalıklarına inanmam, adam burada doğmuş, bu koşullarda büyümüş, hakkını arayacak tabi ki de ya da ben allaha havale ediyorum deyip hayatına devam edecek.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Kutlanası en muhterem günlerden,halkın dinamosunu yücelten 1Mayıs'a selam olsun..Kutlu olsun.
@Elesar
Bakın bende işci sınıfını destekliyor dediklerine katılıyorum,Lakin;
Hak bilgiyle,siyasetle aranır,Kapı baca kırarak değil.
Halkı bilinçlenmemiş,1kaç kendini dini ilah zanneden insana tapıp ; görüşünü ona göre belirleyen bir ülkedeysek eğer emin ol bu hiç değişmez,umarım bizler ve bizden sonra gelenler bunu değiştirebilir.
Siyaset yapmak istemiyorum. Umarım anlaşılmışımdır.
Halkı bilinçlenmemiş,1kaç kendini dini ilah zanneden insana tapıp ; görüşünü ona göre belirleyen bir ülkedeysek eğer emin ol bu hiç değişmez,umarım bizler ve bizden sonra gelenler bunu değiştirebilir.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Ayrıca lütfen karşılıklı atışmalara mahal vermeyin de bu özenle hazırlanmış başlık baki kalsın.
cam çerçeve inecek gene zararı işçi çekecek 😊
Ayrıca lütfen karşılıklı atışmalara mahal vermeyin de bu özenle hazırlanmış başlık baki kalsın.
😘
@Elesar
ben seni anlıyorum merak etme. benim düşüncelerim biraz farklı. ki bu doğaldır farklı şeyler okuyup, farklı şeyler izliyoruz,görüyoruz. ben sana haksızsın demiyorum. sadece farklı bir bakış açısı. bana göre özel mülke zarar gereklidir, sana göre yanlıştır. olabilir.
Şuanda sıkı güvenlik önlemleri var taksimde, adamlar çelikle duvar örmüşler resmen yahu içerde olay çıkması imkansız arama yaparak alıyorlar lakin dışarsı için aynı tedbirler alınmamış. Dışarda da olay çıkmazsa çok güzel birgün böyle biter ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
hahaha tarla başı karışmaya başlamıştır bile.Asıl gece gidilmez tarlabaşına zati normalde yanda bizim kızlar, kokainciler olta atıyor.Bugün dolapdereden gelenlerle dolar
Her defasındaki gibi olay çıkmasa keşke.
Olaysız olcaksa 1 Mayıs kutlu olsun 😜
Neden olay çıkmasın ki? ❓
Alışverişe çıkacağız inşallah denk gelmeyiz huhah 😁 Adam gibi kutlanacağını, provokate edilmeyeceğini bilsem; kutlardım işçi bayramını ben de.
Adam gibi kutlamaktan kastınız ne? Pasta felan da kessinler mi?
Dükkan dagıtıp cam mı kırsınlar
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
S
Silverdollar
⭐ 16y
mayis eglencemiz basladi 😄 televizyonlarin basina gecme zamani 😄
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
mayis eglencemiz basladi 😄 televizyonlarin basina gecme zamani :D
Akşam bir şaka yüzünden + yöneticinin keyfi durumlarından dolayı ban yedim...
Ps: Kendi fikirleri doğrultusunda ban atıyolar.Cok acık ortada. Extraloob bi ilgilense şu konularla. 😉
S
Silverdollar
⭐ 16y
mayis eglencemiz basladi 😄 televizyonlarin basina gecme zamani :D
Akşam bir şaka yüzünden + yöneticinin keyfi durumlarından dolayı ban yedim...
Ps: Kendi fikirleri doğrultusunda ban atıyolar.Cok acık ortada. Extraloob bi ilgilense şu konularla. ;)
benim konum silindi ban de yedim,normal seyler bunlar bu sitede :)Muhalefet olmuyacaksin 😊 Kurallara bazi yoneticiler uymuyor
kuzum haklı haksız irdelenmez yöneticide insan o da hata yapar mesele yöneticiye hata yaptırmamakta işçi eğlencesinin tadını çıkartın 😘
S
Silverdollar
⭐ 16y
kuzum haklı haksız irdelenmez yöneticide insan o da hata yapar mesele yöneticiye hata yaptırmamakta işçi eğlencesinin tadını çıkartın 😘
Haklisin abi ama zoruma gidiyor kacgun ugrasiyorsun biri geliyor direk ban ve konun siliniyor.Kural kisi birsey yokken yapmasi insanin zoruna gidiyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Bizimgame YENİ SERVER Hera FARM SUNUCU 18 MAYIS BETA 20.00 / OFİCİAL 25 MAYIS 20.00 SILKROAD ONLINE UPDATE BİLGİLERİ / 18 MAYIS 2010 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Last World Online 110 cap |Emek Server |Hard Rate |FGW POWER SYSTEM |Açılış 08 MAYIS !!! Artemis Online | 120 Cap | Coin ve Drop Sistem | Free Silk | 20 MAYIS 2016'ta Online!