➡️ Aklıma geldi böyle birşeyde olsa güzel olur diye düşündüm.Benimki sadece bir öneri ama yurdumuzdaki yerleri tanımak için güzel bir yarışma olacağına eminim 👍 ➡️
-Peki nasıl bir yarışma bu ? :?
Yarışma:Bulunduğu mekanı en güzel biçimde tanıtma yarışması.
-Peki kuralınız varmı ?
Her yarışmanın olduğu gibi bu yarışmanında kuralı olucaktır tabii fakat şimdilik sadece 2 tane.
Kurallarımız:
1-Kesinlikle alıntı olmayan tanıtım resimleri konulacak.
2-Kesinlikle alıntı olmayan tanıtım yazıları yazılacak.
İlk 3 e giren üyelere verilecek ödül hakkındada bazı düşüncelerim var..Yorumlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler 👍
Not: Bu sadece bir yarışma olmaksızın, bağımsız olarak yaşayabildiğimiz vatanımızın her karış toprağında bizler varız.Bizim sayemizde ülkesini tanıyacak çok kişi var.Hala nefes alıp verdiği toprakları tanımayanlar var.Belki hiç İstanbul'un güzelliklerini görmemiş,Doğu Karadenizde çay-fındık nasıl yetiştirilir bilmeyen, belkide Doğu Anadoluda yaşayan insanımız,o sıcak havasıyla Akdeniz ve Ege'nin denizini hiç görememiştir.Bu vesileyle bence güzel bir yarışma olur.Hem bilgilenmek hem de eğlenmek maksatlı. 🍿
Yarışma Önerim
· 32 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
iyi hoş olurda alıntı konusunda şüpelerim var alıntı olabilir.
araştırır bakarız,bulursak cezalandırırız 😊 zaten insanın kendisinin cümle yazmasıyla bir başkasının yazması farklı olur yani 😊
J
Jason Walker
⭐ 19y
Yaz mevsimi için güzel bir yarışma olabilir.
İlk olumlu mesajları aldık sanırım 😘
ben olumsuz mu mesaj verdim :S
pardon 😘 yanlış yazmışım edit. 👍
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Her yarışmanın bir ödülü vardır.Ama bir yarışma bitmeden öbürünü başlaması harika olur.Bakalım okan abi ne diyecek.
Ödül hakkında kafamda 1-2 tane var zaten 😊 beyenilirse güzel bir topic ayarlarız.
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Peki bence okan abi olumlu karşılayacak ama hadi bakalım birde o bişeler diyecek tabikide.
olursa güzel şeyler öğreniriz iyi olur
Peki bence okan abi olumlu karşılayacak ama hadi bakalım birde o bişeler diyecek tabikide.
Diyeceklerini yapmaya çalışırım elbet 🍿
olursa güzel şeyler öğreniriz iyi olur
Bencede 👍 Yarışmanın bir güzel yanıda o zaten eğlenirken öğrenmek 🍺
dalı zor ama çok güzel bir yarışma açıkcası ben bile katılmak isterim belki de katılabilirim ödülleri kazanırsam almamak şartıyla 😜
ödül olarak neler düşündün ödüller için sponsor buldun mu ?
dalı zor ama çok güzel bir yarışma açıkcası ben bile katılmak isterim belki de katılabilirim ödülleri kazanırsam almamak şartıyla 😜
Okan abi bence katılımcı sayısı 10'u geçmez.Wampirez,güzel bir yarışma düşünmüşsün ama
fazla ilgilenen olmaz diye tahmin ediyorum. :? 😐
bencede daha basit yarışmalar bulmalısınız ki reytingi yüksek olsun.
öyle demeyin bence:
beleş 100 silk diyin bak nasıl illet balıklama:
nerede beleş oraya yerleş 😁 😁 😁
öyle demeyin bence:
espri olarak güzel ama bir de gerçekçi öneriler olsaydı mesajın sonunda 🙄
öyle demeyin bence:
ya mesela bulunduğumuz yöre zor, hemde çok zor.
ama bulunduğumuz yörenin yemekleri mesela, daha kolaydır.
veya burası SRO forumu olduğundan kendi SRO Charını tanıtma, resimlerle falan, İtemları, PVP lerde kaçta kaç yaptığ delillerle birlikte.
ödül olarak :
Tarafımdan,
1. 200 silk
2. 100 silk
3. 50 silk olarak düşünüyorum
sen belirlersin 1-2-3 ü de abi 🍺
öyle demeyin bence:
ya mesela bulunduğumuz yöre zor, hemde çok zor.
ama bulunduğumuz yörenin yemekleri mesela, daha kolaydır.
veya burası SRO forumu olduğundan kendi SRO Charını tanıtma, resimlerle falan, İtemları, PVP lerde kaçta kaç yaptığ delillerle birlikte.
tabi buda güzel bir düşünce ama kafamda olan şu anlık bu 🍿
@WampiRez,
tamam yavrum sen ödüllerin ücretini hesabıma gönder ben ödülleri alır dağıtırım eğer ki yapacaksan hemen 2-3 kişi görevlendireyeyim gerekli topicler görseller hazırlansın sana gönderirim sende topici açarsın global hale getiririz.
tamam yavrum sen ödüllerin ücretini hesabıma gönder ben ödülleri alır dağıtırım eğer ki yapacaksan hemen 2-3 kişi görevlendireyeyim gerekli topicler görseller hazırlansın sana gönderirim sende topici açarsın global hale getiririz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap