Icerige atla
Extraloob

Yarın haftada 4 ders gördüğümüz sınav var :(

· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme
T
tenpanter OP ⭐ 17y
40 tane çalışma sorusu verdi hoca ben daha 10 tanesini yazdım daha soruların cevaplarını bulmakta zorluk çekiyorum birde çalışcam saat 20.30 kafayı yicem beyler birde regi müzik açtım kafayı yedim heralde kendi kendime konuşuyorum garip hareketler yapıyorum biri beni gazlasında şu sınav sorularının cevaplarını bitereyim 😞

Dersim: Hukuk Mahkemeleri Yazı İşleri
20 Yanıt
R
Rochas ⭐ 16y
Yazılı konuları ile ilgili birşeyler oku genelkültürün olsun hiç yoktan 😊
T
tenpanter OP ⭐ 17y
40 tane çalışma sorusu verdi hoca ben daha 10 tanesini yazdım daha soruların cevaplarını bulmakta zorluk çekiyorum birde çalışcam saat 20.30 kafayı yicem beyler birde regi müzik açtım kafayı yedim heralde kendi kendime konuşuyorum garip hareketler yapıyorum biri beni gazlasında şu sınav sorularının cevaplarını bitereyim :(

Dip not:Koca hafta sonunda GTA IV oynadım 😜
L
Lordzek ⭐ 16y
Böyle gidersen sınıfta kalacaksın, aklını başına devşir yoksa, yoksa yapacağımı bilirim ben! Verelim köşedeki gerizekalılar okuluna orda okursun.

Bknz: Anne azarı 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Dua et ertelensin 😄
T
tenpanter OP ⭐ 17y
Hani haftada 1 ders olsa sallarım boş kağıt veririmde 4 ders birde
T
tenpanter OP ⭐ 17y
Ben GTA IV'e giriyorum beyler 😜
Advance
Advance ⭐ 18y
1 günlük dişini sıkman senin o dersten kalmanı engelleyecekse günlerini, aylarını belki yıllarını kurtarmış olacaksın.
P
Phantoso ⭐ 18y
Hayko çepkin aç o arkadan bağırsın sen ders çalış 10 numara oluyor 😊
T
tenpanter OP ⭐ 17y
Beyler uyumamaya karar verdim yani saat:9 daha sınava çalışmak için 9 saatim var.Sabah 6 da bitiririm.
P
Phantoso ⭐ 18y
Beyler uyumamaya karar verdim yani saat:9 daha sınava çalışmak için 9 saatim var.Sabah 6 da bitiririm.

sabahta kalkarsın 9 da uykun olur dersin okulda çalışırım okula gidince dersin kopya çekerim sonra patates olursun

onun için otur şimdi sabaha kadar çalış
lemonade
lemonade ⭐ 17y
yarın uyursun panpa çalış şimdi
S
S4YKLO ⭐ 16y
o da bişeymi biz 4 kültür dersi görüyoruz 4 üde aynı gün olmaz demeyin yapıyolar bizim okulda mecbur zaten 2 gün geliyorz okula :Dama 4 ünede insanın kafası almaz 😄
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Yapacak birşey kalmadığında hiçbir şey yapmamak en doğrusudur yeğen makara:
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Yapacak birşey kalmadığında hiçbir şey yapmamak en doğrusudur yeğen makara:

sebepsiz güldüm makara:
T
tenpanter OP ⭐ 17y
80 aldım 😈
The47
The47 ⭐ 18y
80 aldım 😈

😎
Collapse
Collapse ⭐ 16y
80i nasıl aldın GTA IV oynayarakmı yoksa 9saat çalışarakmı 😄 (ben sro oynayarak üni bitirdim de cool2: )
lemonade
lemonade ⭐ 17y
80 aldım 😈

😈 😈
bugün benmde kimya+geometri sınavı varmış saba haberim oldu daral: bende 70+ bekliyorum 😈 😈 😈
T
tenpanter OP ⭐ 17y
80i nasıl aldın GTA IV oynayarakmı yoksa 9saat çalışarakmı 😄 (ben sro oynayarak üni bitirdim de cool2: )

😜

80 aldım 😈

😈 😈
bugün benmde kimya+geometri sınavı varmış saba haberim oldu daral: bende 70+ bekliyorum 😈 😈 😈

özgür sanada bu yakışır zaten 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: