evet yarın karneleri alıyoruz heyecan var mı? ben geceleri dil anlatımı düşünmekten hocayı artık rüyamda görüyodum sözlüye 70 verince şimdi sınıfta kaldın diyenlerin yüz ifadesini merak etme durumundayım 😁
Yarın karneleri alıyoruz...Heyecan var mı :)
· 59 Yanıt · 4.9K görüntüleme 0 okuyor
59 Yanıt
Herkes e-okul sayesinde gördü bende heyecan yok 16.ya aynı karneyi alıyorum ders isimleri dışında hiç bir şey değişmedi notlar sabit nasıl olsa 😁
20.kez aynı anı yaşıcakmışım bir baktım da ne çabuk zaman geçiyormuş 🙄
Herkes e-okul sayesinde gördü bende heyecan yok 16.ya aynı karneyi alıyorum ders isimleri dışında hiç bir şey değişmedi notlar sabit nasıl olsa 😁
demekki lisede geliyo heyecan fizik kimyayı alan görünce karnede 1 olarak baya heyecanlanıy insan 😁 ama düzeltebildim ben oda ayrı heyecan 😁
Bu e okul bende heycan falan bırakmadı 😜
Heyecanmı 😜 zaten e-okuldan aldık karneleri 2hafta önce 😆
Bu e okul bende heycan falan bırakmadı :P
yinede yarın karnede sıradan isimler okunurken içinde bi heyecan olur heralde hadi artık verin karnemi diye 😁
J
Journalist
⭐ 19y
26.kez aynı karneyi beceriyorum artık heyecan falan o tür şeyler bende olmuyor 😜
ama 5 senenin ürünü olacak olan diplomamı alabilirsem dayanamayıp ağlarım herhalde 😢
ama 5 senenin ürünü olacak olan diplomamı alabilirsem dayanamayıp ağlarım herhalde 😢
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
değişik bir duygu şu karne meselesi :)) heyecan elbette var ama :)) e-okul insanın güvenini yerine getiriyor heyecanı felan öldürüyor 😜
bir ders ilk dönem 3 ikinci dönem 1 olunca yıl sonu ortalamasında 2 olarak geçiyorsa eğer sorunsuz geçerim,yok 1 olarak kalıyorsa 1 puanla yazın sınavlara giderim.
Teşekkür alıyorum. 🙄
İnş bi "namé" ile döneriz eve de önümzde 3 şık var
taktir namé
teşekkür namé
diğeride belli zati 😆
Lise zor olacak sin:
taktir namé
teşekkür namé
diğeride belli zati 😆
Lise zor olacak sin:
evet yarın karneleri alıyoruz heyecan var mı? ben geceleri dil anlatımı düşünmekten hocayı artık rüyamda görüyodum sözlüye 70 verince şimdi sınıfta kaldın diyenlerin yüz ifadesini merak etme durumundayım 😁
Aynen,bende kalıyordum sözLüme 60 vermiş 😁 herkez kalcan kalcan diyodu,surat ifadelerini merak ediyorm gerçektende 😆
Karne mi karne ne arar la ?
[ek #12654]
B
BrendiBelle
⭐ 18y
bir ders ilk dönem 3 ikinci dönem 1 olunca yıl sonu ortalamasında 2 olarak geçiyorsa eğer sorunsuz geçerim,yok 1 olarak kalıyorsa 1 puanla yazın sınavlara giderim.
bro ilk dönem 1 2.dönem 3 olsaydı senin dediğin olurdu ama bu şekilde seni sorumluluk sınavı bekliyor.Allah kolaylık versin pray:
C
CherryBrandy
⭐ 18y
tmm hamza abi artizliğin lüzumu yok şimdi burda napalım biz yani senin geçtiğin yerlerden bizde geçiçez 😆 😁
S
SLauGHTeR'
⭐ 18y
bro ilk dönem 1 2.dönem 3 olsaydı senin dediğin olurdu ama bu şekilde seni sorumluluk sınavı bekliyor.Allah kolaylık versin pray:
benim 9. sınıfda coğrafya öyle oldu ilk dönem 3 , 2. dönem 1 ortalaması 2 oldu gectim dersten 😘
benim 9. sınıfda coğrafya öyle oldu ilk dönem 3 , 2. dönem 1 ortalaması 2 oldu gectim dersten 😘
Çünkü 3ten fazla zayıfın yoktu 😎 🍺
Heyecanmı 😜 zaten e-okuldan aldık karneleri 2hafta önce 😆
yalnız hocalardan aldığım bilgilere göre öyle değilmiş işte,notların yıl sonu toplamı 3+1=4/2=2 oluyor ya. ortalamayı alırken o dersin saatini 2 ile çarpıyormuşsun. öyle oluncada ortalama tutuyor benim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap