Bence Zor gözüküyor ama İnşallah kazanırız. 🍺
Yarı Finalde Almanya karşısındaki Şansımız Ne kadar ?
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
T
Tony Montana
⭐ 18y
Bu kadar yeter bence
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Kesinlikle ne olacağı belli degil ama ben bu gazla kupayı alırız hatta o az gelir bile diyom boyle bişi hayatım boyunca gormedim bi dahada goreceğimi sanmıyom çok şanslıyım bu anı yaşadım
Kesinlikle ne olacağı belli degil ama ben bu gazla kupayı alırız hatta o az gelir bile diyom boyle bişi hayatım boyunca gormedim bi dahada goreceğimi sanmıyom çok şanslıyım bu anı yaşadım
Hiç ümitli değil evine dön falan diyordun noldu Sadık Bey? 😄
''Bizimkilerin ne yapacağı belli olmuyor finale çıksak yeter'' dedim ben.
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bu gazla biz kupayı alırız.
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Hiç ümitli değil evine dön falan diyordun noldu Sadık Bey? 😄
''Bizimkilerin ne yapacağı belli olmuyor finale çıksak yeter'' dedim ben.
CAn umutlu değildim bence çok az kişi umutluydu bizim bu yaptıgımızı umut açılmaıyo zaten bunu açıklayabilecek bi kavram yok inanılmazıda abarttık
Nihatta Sakatlar Arasına Girdi Bilmiyorum Belki Kaybederiz. 😞
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Kelimeler kifayetsiz kaldı desene :D
sadece kelimeler kalsa iyi kelime , cumle , cumle obeği , deyim , atasozu Hepsi kifayetsiz suan
Takımın yarısı Sarı kartlı ! Sakatlar cok Sarı kartlıları cıkartırsa garanti 2-3 kişi gider xD sakatlar ne yapsın. yedekleri oynatır. Ama genede bence şamsımız yok. Bugun zaten cok feci gol yiyoduk sansımız varmıski direk te patladı
Fark Yemezsek iyi
Arda röportajfa 23 kişiden 14 kişi kaldı demişti 😁 Volkan yok Rüştüye güvenemiyorum , arda yok sakatlar var ve rakip dün portekizi yenen Almanya dışardan bakınca imkansız gibi geliyo bu maçı da almak ama ; 3 defa imkansız denilen şeyleri başardı takım bu yüzden yorum yapamıyorum ancak çok zor işimiz
Bu Gazla Almanyayı Yenebiliriz Ama Kupa Zor
Temennim bu gazla kupayı almamız yönünde ama oyumu ''Bence zor biraz.'' şıkkına verdim
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap