arkadaslar bende bı sorun var ama nedenı ne bılmıorum şimdi ıd ıme gıırorum 4 tane çarım var biri yuksek lvl digerleri ezıkk ezik çarlara gırınce gırıo yuksek lvl çara gırınce pc reset atıooo sabahtan berı aynı sorun ne acaba yardım plzzzzzzzzzzz 😢 😢 😢
yardımmmmmmmm lutfenn
· 5 Yanıt · 986 görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
arkadaslar bende bı sorun var ama nedenı ne bılmıorum şimdi ıd ıme gıırorum 4 tane çarım var biri yuksek lvl digerleri ezıkk ezik çarlara gırınce gırıo yuksek lvl çara gırınce pc reset atıooo sabahtan berı aynı sorun ne acaba yardım plzzzzzzzzzzz 😢 😢 😢
Başka bir arkadaşının bilgisayarında girmeyi denedinmi acaba ?
Başka bir arkadaşının bilgisayarında girmeyi denedinmi acaba ?
+1907
Eğer olmaz ise ekran kartı güncelle 1 kerelik mi oldu sorun yoksa daima aynı olaya mı 😕
Başlığınızı Düzeltirseniz Sorununuzla alakalı birşeyler yazsanız inanın size daha iyi yardımcı olunacak ve aynı sorunu yaşayan diğer üyelerde yararlanmış olacaklar ❤️
viewtopic.php?f=280&t=129607
viewtopic.php?f=280&t=129607
tessekkur ederim yardımlarınız için ekran kartı yenı aldım sorun duzelmıstır tekrardan yardımcı oldugunuz için tesekkur ederimm
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap