Icerige atla
Extraloob

yardımmmmmmmm lutfenn

· 5 Yanıt · 986 görüntüleme
S
srocugenclik OP ⭐ 18y
arkadaslar bende bı sorun var ama nedenı ne bılmıorum şimdi ıd ıme gıırorum 4 tane çarım var biri yuksek lvl digerleri ezıkk ezik çarlara gırınce gırıo yuksek lvl çara gırınce pc reset atıooo sabahtan berı aynı sorun ne acaba yardım plzzzzzzzzzzz 😢 😢 😢
5 Yanıt
Q
Quattro ⭐ 19y
arkadaslar bende bı sorun var ama nedenı ne bılmıorum şimdi ıd ıme gıırorum 4 tane çarım var biri yuksek lvl digerleri ezıkk ezik çarlara gırınce gırıo yuksek lvl çara gırınce pc reset atıooo sabahtan berı aynı sorun ne acaba yardım plzzzzzzzzzzz 😢 😢 😢

Başka bir arkadaşının bilgisayarında girmeyi denedinmi acaba ?
T
Tivies ⭐ 18y

Başka bir arkadaşının bilgisayarında girmeyi denedinmi acaba ?

+1907
Eğer olmaz ise ekran kartı güncelle 1 kerelik mi oldu sorun yoksa daima aynı olaya mı 😕
T
TorQ ⭐ 17y
Başlığınızı Düzeltirseniz Sorununuzla alakalı birşeyler yazsanız inanın size daha iyi yardımcı olunacak ve aynı sorunu yaşayan diğer üyelerde yararlanmış olacaklar ❤️
viewtopic.php?f=280&t=129607
S
srocugenclik OP ⭐ 18y
tessekkur ederim yardımlarınız için ekran kartı yenı aldım sorun duzelmıstır tekrardan yardımcı oldugunuz için tesekkur ederimm

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: