Icerige atla
Extraloob

Yardımm!!!Hybird hakkında

· 24 Yanıt · 4.3K görüntüleme
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y
Arkadaslar gerçekten bilenler cewaplasın kafam karışık karar wermeliyim
Ben 66LVLe kadar surekli int gittim bu LVLden sora
STR werip gitsem we bicheon skillerini açsam olurmu
Skillerim Cold 63 Ligthing 63 Fire 64 Bicheon 45
Garment Takım Giymekteyim We Ustumdekilerim Full BLue +3
Sizden Yardımlarınızı Bekliyorum Question
24 Yanıt
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y
Ben Hybrid charları pek beğenmem , pure int char bence daha iyi.
fakat seçim senin , ben avantajlarını falan yazayım.
Sen 2:1 hybride mi ,5:1 hybride mi , yoksa 7:1 hybride mi çevirmek istiyorsun ? 2:1 ise spear kullanmanı tavsiye ederdim fakat bicheonu artırmışsın baya.Hem heuksaldaki hp arttırıcı skilli de avantaj olarak kullanabilirdin.Ama silah seçimin kesinlikle sword olmalı bicheonu o kadar ilerlettiğin için.
Ama illa ki hybride döneceğim diyorsan ve bicheonu da baya ilerletmişsen , 5:1 hybrid + sword/kalkan şeklinde devam et.
H
HeartLess*X OP ⭐ 19y
Çok saol arkadaşım ama sadece 1Kişimi yorum yaptı
Başka yardım edebilcek olan yokmu Question
L
Liu ⭐ 19y
yok abi cık 70 e kadar 70 den sora wer 80 e kadar str wer 7/1 hybird yap yıkılmaz yıkarsın bıde prodector gıy uffff
K
kocakafali ⭐ 19y

yok abi cık 70 e kadar 70 den sora wer 80 e kadar str wer 7/1 hybird yap yıkılmaz yıkarsın bıde prodector gıy uffff

aynen tek gecerım
K
kocakafali ⭐ 19y
5:1 hyırdde 67den sonra strye verılıyor degılmı tam bılgım yok ama yardım lutfen
A
azrael ⭐ 19y
7.1 hybrird spear yaparsan hiç bir str chara ve 5.1 hybird sword a dayanamazsın.
en sağlam en dayanıklı 5.1 hybird.
ve 65 ten sonra full str devam et.cold u sıfırla.heuksalı 60 yap.12k hp olacaktır ozaman.asla yıkılmazsın. +7 glavie full str bile yıkamaz seni.garantisini veriyorum.

ama yeni avrupa skillerinde galiba cold a mag def.artırıcı zava zingolar gelmiş.onları tam bilmiyorum.
ama tavsiyem 5,1 dir.heuksalda 1078 hp verecek zaten.
L
Liu ⭐ 19y

7.1 hybrird spear yaparsan hiç bir str chara ve 5.1 hybird sword a dayanamazsın.
ve 65 ten sonra full str devam et.cold u sıfırla.heuksalı 60 yap.12k hp olacaktır ozaman.asla yıkılmazsın. +7 glavie full str bile yıkamaz seni.garantisini veriyorum.

ama yeni avrupa skillerinde galiba cold a mag def.artırıcı zava zingolar gelmiş.onları tam bilmiyorum.

en iyisini sen bılırsın aslında yaptıkları butun charlar hep hybird ya
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
bnce hyrbird yapma ama hyrbird olcak illa diosan 7:1 int sword&shield armor takım qiyersen tam uff olursun ama dikkat karşına wizard çıkmasın Wink
K
kocakafali ⭐ 19y

kardes bana bu tıp char ss si koyarsan muhtesem olur
P
per_matik ⭐ 19y

Bencede sen böle yap Wink
N
en iyi charlar pure olanalr boşverin hybit dü ebnce
T
TanerUNER ⭐ 19y
yep en ii pure dur
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y

en iyi charlar pure olanalr boşverin hybit dü ebnce

yep en ii pure dur

kısacası püre 4ever Twisted Evil Twisted Evil
S
Sensei_ ⭐ 19y
bence hybird fln olma full int olsan herkezi yıkarsın ama üstüne armor giy
E
ebri ⭐ 19y
full int olsan sen kendini bile yıkamazsın ahuashuasdhuasdhu full int kadar ezik baska bir char tipi yokturr ıyq ıyqq bööö =)

67den snra full str = 5:1 okadar we ewt colda zavazingolar geldi we mukemmel oldu!
bicheonu at ugrasma bile =) hueksal cold light baskada bsy demem aslında derim! =)
cold light hueksal snow shieldle beraber 2dk icinde herkesi yatırısın(sun'sızlar haric=P )
ama benm savnmam cok olsun diosan cold light bicheon oneriorum!
we hueksaldaki hp de 2k oldu 80lvlde Wink obaa Very Happy haydi hybridler pvpye km yıkarsa aferin Very Happy full intlerde kenara cekilsin cok ayak altında dolasıolar be gden 3-5 mp pota yazık Very Happy l0l
_
_C3ribR4L_ ⭐ 19y
arkadaşlar benim char da 5.1 hybird sword/shield yoksa spear mı yoksa bow mu kullanam lütfen yazınn
E
ebri ⭐ 19y

arkadaşlar benim char da 5.1 hybird sword/shield yoksa spear mı yoksa bow mu kullanam lütfen yazınn

sword shield git! Wink
T
Torquel ⭐ 19y
Hybird degil HYBRID lutfen!!! Mr. Green Bu 4everpure yorumları yapanlar size ben karsıyım.Nsl kullancanı bilrsen en baba charlar hybrdilerdirrr.5-1 hybrid spear var arkdasta tm 14k hp 16.5 mi ne mpsi var.Normal bir chardan(bow ve blade diom normal olarak) sadece 3.5k az canı var.Snow shield aciyor ve elindeki dandik 72+5 spearla gule oynaya cok pis oynuo.Bunu bi kenarda saklayın bence ama saygım sonsuz.
W
WooDY_ ⭐ 19y

aynen tek gecerım

+1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: