Beyler BEn Amatör Olarak Dj'lik Yapıyorum Geçen Gün Pc'ye Format Attım Ve Dj Programları Gitti Aranızda Bilen Varsa Kullanımı Kolay Programın İsmini Söylebilir mi? 😘
Yardımınıza İhtiyacım Var
· 10 Yanıt · 920 görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
M
MrCrossover
⭐ 17y
seni pis ozenti. 😈
Virtual DJ vardi bizim zamanimizda, duruyormu hala ^^ (:
sweetCHIEF
⭐ 17y
Onu bana sorman gerekirdi ilk önce ama neyse Virtual Dj Tercihimdir amatör için. 😎
seni pis ozenti. 😈
Virtual DJ vardi bizim zamanimizda, duruyormu hala ^^ (:
🤘 Virtual Dj Sadece Kendinde Çalıo Kaydedemiosun Full Studio Deniorum Bakak Olcak Mı 🤘
M
MrCrossover
⭐ 17y
iiim bir program vardi beatmakerler icin
hah, FL Studio, beatmakerler icin cok hos program bununla beat yap baska programlarla editle benden bu kadar, etkin yardim etsin sana 👋
hah, FL Studio, beatmakerler icin cok hos program bununla beat yap baska programlarla editle benden bu kadar, etkin yardim etsin sana 👋
iiim bir program vardi beatmakerler icin
😘 🙏 🤘
Bir program vardı 4-5 gb S.K vs'de ondan kullanıyordu.bende vardı 2 hafta önce format attım gitti.yazacağım bugün veya yarın professional derecede bir program.bence direk onunla başla mantığını kavradığında gerisi gelecektir kendimden biliyorum 😉
Ps:en kısa sürede yazacağım adını.virtual dj,fl studio yu geç.onlarla hiç birşey yapılmıyor denedim.lakin fl studio'nun bir versiyonu var 2-3 gb o güzel.nette bulabilirsen onu indir
Ps:en kısa sürede yazacağım adını.virtual dj,fl studio yu geç.onlarla hiç birşey yapılmıyor denedim.lakin fl studio'nun bir versiyonu var 2-3 gb o güzel.nette bulabilirsen onu indir
Çalışmalarınızıda bir topicte paylaşın bakalım not vereyim bir exper olarak 😎
Çalışmalarınızıda bir topicte paylaşın bakalım not vereyim bir exper olarak 8)
İnş Bro Bi Başlayak ALLahın İzniylede 😆 Özelden Msn Atsana Sana SoruLarım Olabilir 😜 😆
Prada Msn Pls^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap