Kız arkadaşımın bu cumartesi dogum günü var. Acaba ne hediye alsam diye düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz?
Yardımınız lazım abilerim, kardeşmlerim (2) Giriniz !
· 19 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Biz taa 1 yıl önceki doğum gününden düşünmeye başlardık acaba ne alsak diye cumartesiye bişey kalmamış işin çok zor biz bilemeyiz ne sever ne giyer neylerden hoşlanır nasıl konuşulmaktan hoşlanır.Biraz daha açsan ona göre daha çok yardımcı olabilirler diye düşünüyorum 😄
ben olsam unutmuş gibi yapardım. süpriz bi doğum günü partisi yapardım ve hediyemde Gümüş bi kolye olabilirdi.
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
ben olsam unutmuş gibi yapardım. süpriz bi doğum günü partisi yapardım ve hediyemde Gümüş bi kolye olabilirdi.
Çok klasik bence kız arkadaşını özel hissettirecek birşeyler yapmalı ve süpriz doğum günü partisininde maliyeti var hani
Çok klasik bence kız arkadaşını özel hissettirecek birşeyler yapmalı ve süpriz doğum günü partisininde maliyeti var hani
Küçük bi pasta almak zorunda. olmadı bi video çeksin işte 😄 bunu yapan az var 😄 değişik bi video olsun 😄
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
En son soyle bir sey yapmistim. Istiklal Caddesi'nde pasajlarda hediye kutulari var buyukce 20TLye tuylu falan. Aldim kirmizisindan en sevdigi renk diye. Yuvarlak cikolatalar icinde findik, uzum falan var adini hatirlayamadim onlardan 3 poset aldim ( 3 poset fazla gozukmesin her posette azar azar var Beyoglu'nda turistler icin hazirlanmisti turistlere gecirebilmek maksadi ile 😄 ) onlari doktum icine. Taksim meydanda otobus duraginin arkasinda Mc Donald's var. Onun hemen karsisinda bir kristal dukkani var karsi sirada. Ikimizin resmini kristale bastirdim. Cok pahali bir sey degil 30-40TL civarinda. Sonra meydanda cicekcilerden en sevdigi cicekten aldim bir kac tane ve saplarini kisaltarak kutunun icine koydum. Kutuyu kapattiktan sonra ustune azicik parfumumden siktim ve ince kirmizi bir kurdele ile bagcik yapip kendisine verdim. Kaca patladi dersen bu olay bana max 100TL olmustur. Ama salak salak hediyeler almaktansa bu fazlasi ile is yapti.
[F New]Solo Gitarist
Ha bir de unutmadan soyleyeyim belki hosuna gider bu fikir. Swatch'tan tarihli yuzuk almistim yildonumu hediyesi. Kinder Surprise'i acip icine koymustum yuzugu. Hani eskidi falan fistan demeyin her kiz Kinder Surprise sever ve her seferinde de yer bu olayi
[F New]Solo Gitarist
En son soyle bir sey yapmistim. Istiklal Caddesi'nde pasajlarda hediye kutulari var buyukce 20TLye tuylu falan. Aldim kirmizisindan en sevdigi renk diye. Yuvarlak cikolatalar icinde findik, uzum falan var adini hatirlayamadim onlardan 3 poset aldim ( 3 poset fazla gozukmesin her posette azar azar var Beyoglu'nda turistler icin hazirlanmisti turistlere gecirebilmek maksadi ile 😄 ) onlari doktum icine. Taksim meydanda otobus duraginin arkasinda Mc Donald's var. Onun hemen karsisinda bir kristal dukkani var karsi sirada. Ikimizin resmini kristale bastirdim. Cok pahali bir sey degil 30-40TL civarinda. Sonra meydanda cicekcilerden en sevdigi cicekten aldim bir kac tane ve saplarini kisaltarak kutunun icine koydum. Kutuyu kapattiktan sonra ustune azicik parfumumden siktim ve ince kirmizi bir kurdele ile bagcik yapip kendisine verdim. Kaca patladi dersen bu olay bana max 100TL olmustur. Ama salak salak hediyeler almaktansa bu fazlasi ile is yapti.
way reis bu iyiymiş harbiden aklıma yattı böyle bişey alkis:
Bu birkaç sene önce değilmiydi lan bana anlatmıştın git yap diye 😆
olmuş mu o kadar be Hasanim
[F New]Solo Gitarist
X
XBosstarix
⭐ 18y

@Wax Whine
Hocam Kinder'in içini açıp geri nasıl kapıyorsunuz ya? 😄
Hocam Kinder'in içini açıp geri nasıl kapıyorsunuz ya? 😄
çevresindeki kağıdı duzgunce aç çikolatayı kırmadan ayır tekrar kapat buzdolabına at 4 tane kinder mefta olmuştu 😄
[F New]Solo Gitarist
Helal olsun Onur gerçekten 😄
biraz klişe ama k.atatürk gümüş kolyesini al yada onun ismi yazılı bi kolye satın al bulamazsan yaptır.paraya kıyacaksın artık 😄

Bırsey satın alma, kendı ugraslarınla bırseyler yap hacım. Ozel hıssettırecektır.
Special thx to FlexiBeyler bide şöyle bi yardım istiyorum. Kızı dogum gununda taksim-galata-belki vapura bineriz. Böyle yerlere gidip hem gezmek hemde kutlamak olabilir daha önce böyle bi tecrübesi olan yardımcı olabilir mi?
Başkası olma kendin ol bebişim.Gereken cevabı almışsındır umarım :P
Başkası olma kendin ol bebişim.Gereken cevabı almışsındır umarım :P
Mesajı aldım abi :))
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap