Sbot item toplama da arrrow secili olmadığı halde bot kendi kendine arrow topluyor bunu bi türlü çözemiyorum vede engel olamıyorum yardım edecek biri var ise sevinirim
Yardım lütfen!!!!!!!
· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Öyle oluyor düzgün yapsanda oluyor
M
Mr_Poseidon
⭐ 19y
Arama yerine arrow yaz bi kac tane arrow gelecek hepsini dont pick yaz toplamayacaktır
Ne yaptım ise olmuyor.Başkalarına soruyorum sbot kullananlara öyle bişi yok diyor.Desenize yapacak bişi yok 👴 ☕
Ne yaptım ise olmuyor.Başkalarına soruyorum sbot kullananlara öyle bişi yok diyor.Desenize yapacak bişi yok 👴 ☕
Boyle bir durumda yapcak tek şey bot dosyalarını silmek ayarlarınızı yeniden yapmaktır. 👍
Boyle bir durumda yapcak tek şey bot dosyalarını silmek ayarlarınızı yeniden yapmaktır. 👍
Hepsini denedim olmuyor ok toplamaya devam.Herşeyi yaptım dosyaları sildim yükledim halen aynı yniden indirdim yükledim değişen birşey olmadı
Petten other items seçeneğindeki Tick kaldırın ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Oyunda pet kullanmıyorum.Ne yaptım ise olmadı ne edelim :!!&%&!
J
JawBreaker
⭐ 18y
All item kısmından Don't pick i seç.
Son çare Melik'in dediği botu baştan ayarlamak temizce. 😘
All item kısmından Don't pick i seç.
Son çare Melik'in dediği botu baştan ayarlamak temizce. 😘
Bütün tavsiyelirinizi yaptım.Sağolun ama olmadı hepsini denedim olmadı yapacak bişi yok en iyisi toplasın satsın 😉
Bunun bir çözümü olmalı yahu öyle şey mi olur, olmuyor diye bırakılmaz. Sen Pick Settings 'ten bir SS atar mısın buraya ?
EXL | SRO | İŞKOLİK
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap