Icerige atla
Extraloob

Yardım lütfen!!!!!!!

· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme
C
cemorhon OP ⭐ 17y
Sbot item toplama da arrrow secili olmadığı halde bot kendi kendine arrow topluyor bunu bi türlü çözemiyorum vede engel olamıyorum yardım edecek biri var ise sevinirim
11 Yanıt
L
loth ⭐ 17y
Öyle oluyor düzgün yapsanda oluyor
M
Arama yerine arrow yaz bi kac tane arrow gelecek hepsini dont pick yaz toplamayacaktır
C
cemorhon OP ⭐ 17y
Ne yaptım ise olmuyor.Başkalarına soruyorum sbot kullananlara öyle bişi yok diyor.Desenize yapacak bişi yok 👴 ☕
Q
Quattro ⭐ 19y
Ne yaptım ise olmuyor.Başkalarına soruyorum sbot kullananlara öyle bişi yok diyor.Desenize yapacak bişi yok 👴 ☕

Boyle bir durumda yapcak tek şey bot dosyalarını silmek ayarlarınızı yeniden yapmaktır. 👍
C
cemorhon OP ⭐ 17y

Boyle bir durumda yapcak tek şey bot dosyalarını silmek ayarlarınızı yeniden yapmaktır. 👍

Hepsini denedim olmuyor ok toplamaya devam.Herşeyi yaptım dosyaları sildim yükledim halen aynı yniden indirdim yükledim değişen birşey olmadı
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Petten other items seçeneğindeki Tick kaldırın ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
cemorhon OP ⭐ 17y

Oyunda pet kullanmıyorum.Ne yaptım ise olmadı ne edelim :!!&%&!
J
JawBreaker ⭐ 18y

All item kısmından Don't pick i seç.
Son çare Melik'in dediği botu baştan ayarlamak temizce. 😘
C
cemorhon OP ⭐ 17y

All item kısmından Don't pick i seç.
Son çare Melik'in dediği botu baştan ayarlamak temizce. 😘

Bütün tavsiyelirinizi yaptım.Sağolun ama olmadı hepsini denedim olmadı yapacak bişi yok en iyisi toplasın satsın 😉
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bunun bir çözümü olmalı yahu öyle şey mi olur, olmuyor diye bırakılmaz. Sen Pick Settings 'ten bir SS atar mısın buraya ?
EXL | SRO | İŞKOLİK

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: