ben istedigim özellikleri yazam arkadaslar sen bana uygun çari yazarsaniz sevinirim
uniq öldürmeyi seviyorum
yapcagim çari elle ve botlada kastircam
ve çok ölmemeyide isterim ve çar hemen yatmicak 2 ,3 canavar dayanabilecek
bu özelliklere uygun çari yazarsaniz seivinirm
yardim edin yeni server da hangi çari açmaliyim
· 4 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
Elimizde tam sana uygun xbow char var soguk hava koşullarına dayankılı üstelik %50 indirimli uzak menzili ile gençlerin vazgeçilmezi her türlü şartlarda saklanabilir ve tam bir avcı
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
arkadaş bana kalırsa eski düzen chinese çarlardan istiyo:D eğer öyleyse sana hysird bow öneririm el yakması fire ama eu istiosan mighty haklı
bow 4ever miş chinesemiş farketmez
E
ExtremeShout
⭐ 18y
arkadaş bana kalırsa eski düzen chinese çarlardan istiyo:D eğer öyleyse sana hysird bow öneririm el yakması fire ama eu istiosan mighty haklı
ORTAĞIMA VE MİGHT A KATILIYORUM KESİNLİKLE XBOW SENLİK BİR CHAR OLUCAKTIR...
AYNI KAFADAYIZ 😜 😄 👍 🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Yeni 1-99 Orta Emek Server 05.06.2021 Cumartesi Akşam Saat 9'da Sizlerle ESKİ TİP MUHO BK ÇELİK DÜŞÜRMELİ YENİ SERVER Yeni Server Açılacakmı Yeni Server da Başlayanlar İçeri 1-99 Yeni Orta Emek Server ShaulaMt2.com 29 Haziran 2020 Pazartesi 21:00'da Açılıyor. Kalıcı Uzun Ömürlü ve BK Düşürmeli Server Yeni 1-99 Orta Emek Server Wolwes2.com 1 Mayıs Cumartesi 21:00'da Açılıyor. Simya Yok Kuşak Yok Kemer Yok Bk Muho Çelik Düşürmeli Server Azagai2 | 1-99 Yeni Orta Emek Server 6 Mayıs 2022 Cuma Günü 21:00'da Açılıyor! Simya Yok ! Kuşak Yok ! Lycan Yok ! Rebirth Yok ! Kalıcı Server