O os1 OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Her açtığım sayfada bu çıkıyor yardım lütfen programmı şndirmem gerek yardımm 😳 Dosyalar (1) 2wqgxnr.jpg 1.7 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
O os1 OP ⭐ 19y 18 yil once #2 up TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os1 OP ⭐ 19y 18 yil once #3 up TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os1 OP ⭐ 19y 18 yil once #4 NEDEN kimse yardım etmiyor okan abi sen biliyorsun bu işleri yardım lütfen 😳 😢 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os1 OP ⭐ 19y 18 yil once #5 up TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WingsOfWind ⭐ 19y 18 yil once #6 Firefox indir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Erroneous ⭐ 18y 18 yil once #7 kesin pc de virüs var o yüzden böyle yapıyor spyware program ve virüs programları indir temizle olmassa formatla TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 18 yil once #8 öncelikle sistemini güzel bir taramadan geçir zannımca virus bulaşmış bir worm çalışıyor, ardından yeni firefox'u kur sorun kalmasın. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Ilker Cindik ⭐ 19y 18 yil once #9 Ad-Ware ile PC'ni güvenli modda bir tarat. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O os1 OP ⭐ 19y 18 yil once #10 Pc coktu herhalde ekran acılmıyor suan Laptop ile baglanıyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil