Bu Şimdiki İmzam :
- Resim Silinmiş.
Eski İmzam :
- Resim Silinmiş.
Başka Online Bir Server İçin Yaptıgım Arka Plan :
- Resim Silinmiş.
Ek Olarak Avatar Yaptım Format Atınca Gitti Sitelere Rankta Yapmıştım YorumLarınızı Bekliyorum İyi Yada Kötü 👍
Yaptıgım İmzalar
· 11 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
1.si güzel gibi ama diğerlerinde estetik yok özellikle yazı fontlarında
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Haklısın Estetik Aramadım Zaten Sadece Kullanımlık Yaptım Estetik İstiyorsanız Çalışmalar Yapıp Size Sunabilirim Formattan Dolayı Yazı Fontlarım Gitti 6 Tane Yeni Font Ekledim Gayet Güzel Fontlar İsterseniz Yapayım Bi Kaç Örnek 👍
1.si güzel gibi ama diğerlerinde estetik yok özellikle yazı fontlarında
Haklısın Estetik Aramadım Zaten Sadece Kullanımlık Yaptım Estetik İstiyorsanız Çalışmalar Yapıp Size Sunabilirim Formattan Dolayı Yazı Fontlarım Gitti 6 Tane Yeni Font Ekledim Gayet Güzel Fontlar İsterseniz Yapayım Bi Kaç Örnek 👍
Adobe Flash kullanmışsın sanırım. (: Değişik olmuş. Görmeyeli uzun zaman olmuştu.
Temet Nosce
⭐ 17y
1. Hariç diğerler vasat. Fakat 1. de hatalar var, flash kullanmışsın sanırım (başka programda olabilir) geçişleri güzel vermişsin ama gif gibi başa sarıyor tekrar. O beyazlamadan sonra resmin ana halini tekrar koy timeline'a ki başa sarmasın.
Evet Adobe Flash'ın Yeni Ürünüyle Bu Çalışmayı Denedim Yeni Sürüm Olunca Birisi Gösterse Güzel Olacak Pek Diger sürümdekiler Gibi Cabucak Bulamıyorum PhotoShop CC Modeli 😄 Yardımcı Olabilirsen Bu Modele Ögretmeni İsterim ?
nicki değiştir selo
Bu mesaj Addicted rumuzlu uyeden alinti yapildi
sen yaşıyormusun ya
nicki değiştir selo
sen yaşıyormusun ya
Bu mesaj Addicted rumuzlu uyeden alinti yapildi
Neden Değiltirmemi İstedinki Kardeş ? 😄 oyundaki Nickim Bu Degil Merak Ettigimden Sordum Sadece ?
nicki değiştir selo
Neden Değiltirmemi İstedinki Kardeş ? 😄 oyundaki Nickim Bu Degil Merak Ettigimden Sordum Sadece ?
Kardeşim benim için güzel bi tane yaparmısın rica etsem 😊
Bu mesaj NeeD rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ne Yazılacak Arkaplan Ne Olsun Yazı Rengi Vb. Bilgileri Verirsen Sevinirim Ayrıca Tabiiki Yaparım 👍
Kardeşim benim için güzel bi tane yaparmısın rica etsem :)
Ne Yazılacak Arkaplan Ne Olsun Yazı Rengi Vb. Bilgileri Verirsen Sevinirim Ayrıca Tabiiki Yaparım 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap