- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
yorum lutfen
kendime ve baskalarına yaptıgım imzalar (yeni)
· 12 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
yetenek var ama bilgi eksik,farklı farklı layer larla çalışmayı öğrenmen lazım,bitek tabanı kabartıyım derken karakterlei vs hepsini kabartmışsın,çok kaba duruyorlar
yetenek var ama bilgi eksik,farklı farklı layer larla çalışmayı öğrenmen lazım,bitek tabanı kabartıyım derken karakterlei vs hepsini kabartmışsın,çok kaba duruyorlar
+1
O ışığı gördüm sen de daha iyi yapabilirsin. perde
baskalarına yapmanın sebebi paramı alıyosun hayrınamı yapıosun Wink
dostum banada kanlı bişiler yapsana. imza lazım banada. ama bol bol kanlı ve cani bişi olsun. şimdiden tşkürü bi borç bildim sana mucX
evet bilgim eksik size katılıyorum fazla bişey bilmiyorum ama orenmeye calısıyorum
baskalarına imza yapmamdaki amac parada diil hayrandaa diil eglenceli oluyo sadece
kanlı ve vahset seylerden fazla hoslanmam yapıcam imzada guzel olmas o yuzden yapmıcam avatar istek bolumunden iste yapıcak biri cıkar
baskalarına imza yapmamdaki amac parada diil hayrandaa diil eglenceli oluyo sadece
kanlı ve vahset seylerden fazla hoslanmam yapıcam imzada guzel olmas o yuzden yapmıcam avatar istek bolumunden iste yapıcak biri cıkar
avatarından belli oluyo vahşeti sevmediğin. iyi ki bişey istedik hemen kendini tempra hissetmeye başlama kardeşim..
bak daha hic bişey istedilermi kimseye ters cevap vermedim sanada ters bişey demedim duzgunce soyledim yapamam diye beceremem diye kendimi bişey zannettigim yok avatarımı ben yapmadım hazır bisey hazır imzaa istersende gir nete bul ben vahstli bişey yapmayı beceremem tammı
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
sakin olun avatar imza isteğe yaz yapan biri çıkar inşallah
ps bölümünde ki sabit topicleri tek tek uygula çok daha güzel işler çıkartacağına eminim Wink
kısmı komiğime gitti Very Happy
inşallah
[F New]Solo Gitarist
HAyranım Penny sana
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Yeni Modluk Yeni EXTRALOOB Ve Yeni Ben Vatan2[ 55-120 Orta-Farm Server ] ?Server Açılış Tarihi 31 Ocak Cuma 21.00? Yeni Bosslar - Yeni Zindanlar - Yeni Kostüm,Binek,Başlık Ve Petler VE VE VE yeni nova staf KARŞINIZDA mana ve pot ve kaç kil yaptımı nasıl öğrenebilirim ve yeni c Yeni İtem Ve Yeni Sistem Silkraod [Privent Game]