- Resim Silinmiş.

Ve sonuç ortada! Slotu 4 charla geri aldim. Sonra çekti gitti tabi!
- Resim Silinmiş.

bişi dememe gerek yok yani!

Böyle insanlara yazıklar olsun diyor hepsine akıl fikir diliyorum. Oyunu bile paylaşamayan insanlar he de geç. Alayı 12 yaşında daha klavye başında delikanlı oluyor. Oyunu da zehir ettiler artık
Böyle insanlara yazıklar olsun diyor hepsine akıl fikir diliyorum. Oyunu bile paylaşamayan insanlar he de geç. Alayı 12 yaşında daha klavye başında delikanlı oluyor. Oyunu da zehir ettiler artık
Aynen aynen yaw en son öğendim mehmet diye birisi yaşlari 35 arasi yaw benimle yaşıt sayılırsın terbiyesizlik değil mi bu ya ne diyelim töbe töbe ya slotu aldim dua et diyor (ederim ALLAH a Şükürler olsun diye)
Salla maksat burdan eğer bakarsa kendisi görüp utansın tek niyetim bu!
nası 35 yaşındaymış yahu , eğerki dogruysa zaten yaşı ilerlemiş aklı değil .. Son resimdede çok fena almış slotu belli oluyo zati 😆 nasıl derler '' dağdan gelip bağdakini kovma '' ^^
Ps : kafana ' NO_TAXI ' yazmana ragmen adam halen taxi diye ısrar ediyor 😊 bunlardada var sorun 🙄
nası 35 yaşındaymış yahu , eğerki dogruysa zaten yaşı ilerlemiş aklı değil .. Son resimdede çok fena almış slotu belli oluyo zati 😆 nasıl derler '' dağdan gelip bağdakini kovma '' ^^
Ps : kafana ' NO_TAXI ' yazmana ragmen adam halen taxi diye ısrar ediyor 😊 bunlardada var sorun 🙄
😜 Güzelim resme bakarsan slotu ben geri aliyorum Yani sadece orda Lord charı duruyordu baktim 1 yabancı onu def ettik ardından 2 tane türk pes yani 😊 Pt dekilerde benim charım bilmem anlatabildim mi:) Elmi yaman ben mi? :P
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap