merhaba arkadaşlar lvl atladım 93 lvl char full str xbow char char bottaydı level atladı fakat 3 tane yani 1 lvl statrlarını int e vermiş acaba bişey olurmu veya nasıl geri alabilirim .. ?
yanlışlıkla int verdi bot
· 18 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
geri alamazsın ama 93chardan vazgeçmeye değmez bir daha yapma olur biter

ya botu dün yokum dye yenisini indirmiştim ark a ayarlattım oda int yapmış yanlışlıkla oda tam oan denk geldi level atlamış 92 xbow char inş bunada silkle alınan bişeyler gelir ya düzeltirim..
bir bardak su iç ve sonra teravi namazına git ve sonra silkle stats geri sarmanın gelmesi için dua et ^^
şaka maka pek sorun olmaz ama inş stats geri alma gelir 🤘
3 int bir şey olmaz item yaparken str yi bol tutarsın olur biter 😁
M
Murderer77
⭐ 19y
çarı çöpe at 😄
Birşey olmaz, stat resetleme gelicektir sen 110 olana kadar. 😁
işini bota bırakma birdaha 3 intten birşey kaybetmezsin stat sildirme geldiği zamanda düzeltirsin ;))
bot statları yanlış vermez. Botu ayarlayan yanlış yapmış. ilerde stat resetleme gelecek,o zaman düzeltilir.
dün ark a ayarlattım işte oda yanlış ayarlamış galiba veya bot öle verdi o yüzden peki stat sıfırlama NE ZAMAN GELİR ?
geçmiş olsun charı satacağın zaman sıkıntı çıkar sadece 😊
fazla sorun olmaz tabiki ama stat sıfırlama gelirse düzeltirim zaten silkle biliyorum hem itemleri ii dizersek ghene sorun olmaz..
Sorun olmaz kasmaya devam sadece psikolojik bi hüsran var o kadar kendimden biliyorum. 😜 🍺
Sorun olmaz kasmaya devam sadece psikolojik bi hüsran var o kadar kendimden biliyorum. 😜 🍺
bencede o hüsran var neyse şu stat gelrise hemen düzeltirim içim rahatlar 😄
bide ne zaman geleceği hakkında bilginiz varmı acaba ?
bişey olmaz Kardeş Daha iyi olur hybird xbow :D:D fena olmaz eheheh
işin şakası bırakma ilerde stat resetleme gelir zaten
istersen stat resetlersin için rahat olur :))
işin şakası bırakma ilerde stat resetleme gelir zaten
istersen stat resetlersin için rahat olur :))
yandan yemiş char oldu 😁
bencede o hüsran var neyse şu stat gelrise hemen düzeltirim içim rahatlar 😄
bide ne zaman geleceği hakkında bilginiz varmı acaba ?
Bir bilgi yok fakat joymax para için en kısa zamanda getirir onuda summer1:
bir bardak su iç ve sonra teravi namazına git ve sonra silkle stats geri sarmanın gelmesi için dua et ^^
evet gelicek ama ne zaman oldugunu bilmiyorum^^ bu arada geçmiş olsun kardes.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap