Icerige atla
Extraloob

Yalaka

· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme
S
StickControl OP ⭐ 19y
waaaayyy Müdürüm bugün çok şıksınız oooo parfüm yenimi hayran kaldım walla 😜
11 Yanıt
B
hocam bugün çok güzelsiniz.ayrı bi güzellik var yüzünüzde.kesin sınaw sorularınızda kendiniz gibi güzeldir.hocam siz bitenesiniz yaa 😈 😜
E
Espio ⭐ 19y
hocam bugün çok güzelsiniz.ayrı bi güzellik var yüzünüzde.kesin sınaw sorularınızda kendiniz gibi güzeldir.hocam siz bitenesiniz yaa 😈 :P

Off bi yorumun güzelliğine bak bide yapana Tekrar tekrar okuyasım geliyo

ps: ne desem vermez bu bana 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
okulda, evde, işte, sokakta, otobüste,trende, metroda vb. her yerde görülebilen insan modeli.
B
hocam bugün çok güzelsiniz.ayrı bi güzellik var yüzünüzde.kesin sınaw sorularınızda kendiniz gibi güzeldir.hocam siz bitenesiniz yaa 😈 :P

Off bi yorumun güzelliğine bak bide yapana Tekrar tekrar okuyasım geliyo

ps: ne desem vermez bu bana 😜

yemişim len senin okumanı ❗ 😈
ps:her isteyene verseydik . . . 😜
P
Prada ⭐ 19y
Hiç bir zaman 1.ci adam olamamış ve olamayacak insan topluluğu 😉 bunların işi gücü 1.ci adama saygıda hurmet adı altında yalaklık yapmaktır..
Q
Quensis ⭐ 19y
Herhangi bir konuda başarılı veya yüksek mevkideki kişilerin arkasında dolaşıp bu kişilerden kendine pay çıkarmaya çalışan kişiler.
B
Baha i ⭐ 18y
Bir toplumda otoriteye yapılan saf çıkarcı davranışlar....(Benden sonraki yazan güzel bir örnek verecek) 😄 😄
E
Espio ⭐ 19y
For Example:
extraloob düşüncelidir, ileri görüşlüdür, hayırseverdir. 😜
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Her ortamda olabilen hep kendi menfaatini düşünen hep bana düşüncesiyle milleti yalayan hatta şeyini bile yalayabilen insan türü 😁
B
BlackLighT ⭐ 19y
amiyane tabiri ile dalkavuktur menfaatleri kendinden önce gelir bu tür insanlar 360 derece dönebilmektedir.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: