waaaayyy Müdürüm bugün çok şıksınız oooo parfüm yenimi hayran kaldım walla 😜
Yalaka
· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
B
BrendiBelle
⭐ 18y
hocam bugün çok güzelsiniz.ayrı bi güzellik var yüzünüzde.kesin sınaw sorularınızda kendiniz gibi güzeldir.hocam siz bitenesiniz yaa 😈 😜
hocam bugün çok güzelsiniz.ayrı bi güzellik var yüzünüzde.kesin sınaw sorularınızda kendiniz gibi güzeldir.hocam siz bitenesiniz yaa 😈 :P
Off bi yorumun güzelliğine bak bide yapana Tekrar tekrar okuyasım geliyo
ps: ne desem vermez bu bana 😜
okulda, evde, işte, sokakta, otobüste,trende, metroda vb. her yerde görülebilen insan modeli.
B
BrendiBelle
⭐ 18y
hocam bugün çok güzelsiniz.ayrı bi güzellik var yüzünüzde.kesin sınaw sorularınızda kendiniz gibi güzeldir.hocam siz bitenesiniz yaa 😈 :P
Off bi yorumun güzelliğine bak bide yapana Tekrar tekrar okuyasım geliyo
ps: ne desem vermez bu bana 😜
yemişim len senin okumanı ❗ 😈
ps:her isteyene verseydik . . . 😜
Hiç bir zaman 1.ci adam olamamış ve olamayacak insan topluluğu 😉 bunların işi gücü 1.ci adama saygıda hurmet adı altında yalaklık yapmaktır..
Herhangi bir konuda başarılı veya yüksek mevkideki kişilerin arkasında dolaşıp bu kişilerden kendine pay çıkarmaya çalışan kişiler.
Bir toplumda otoriteye yapılan saf çıkarcı davranışlar....(Benden sonraki yazan güzel bir örnek verecek) 😄 😄
For Example:
extraloob düşüncelidir, ileri görüşlüdür, hayırseverdir. 😜
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Her ortamda olabilen hep kendi menfaatini düşünen hep bana düşüncesiyle milleti yalayan hatta şeyini bile yalayabilen insan türü 😁
B
BlackLighT
⭐ 19y
amiyane tabiri ile dalkavuktur menfaatleri kendinden önce gelir bu tür insanlar 360 derece dönebilmektedir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap