Icerige atla
Extraloob

Yabancılar Türklerı neden mı sevmıyor.....

· 14 Yanıt · 1.8K görüntüleme
C
ChaOs OP ⭐ 19y
Lara_croft ve slivia saint buna artık bı son verın yeter yanı
yaptıgınız marifetmıs gıbı bırde övunursun plvl dıe mılletı kandırıp pt ye alıp sonra atıosunuz o kadar açsanız gelın sıze gold vereyım....
peace...
7yrduv5.jpg
Dosyalar (1)
14 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
biz biraz olsun bu tarz lekeleri sildiğimize inanıyorum tüm NWO olarak Cool
E
Espio ⭐ 19y
ben şu açıdan düşünüyorum Türkleri yabancıların sevmesi için türklerinde yabancıları sevmesi lazım Yabancı görünce bu ş...siz yada gavur diyip geçen bi zihniyet olduğu sürece düzelmez heralde...
geçen yıl heralde athenste oynarken atatürkün youtube daki videoları çıkmıştı bende lnd deydim o zamanlar bütün uniondaki ppl ye (yunan guildleri dahil) m.k.atatürk olarak grant name yazdırdık ve 1 hafta böyle gezdik karşılıklı sevgi saygı ortamı kurabildiğimiz zaman çözülmeyecek sorun yok yani
Z
Zardock ⭐ 19y
Türkleri sadece sevmeyenler yabancılarmı Question türklerden kacar olduk oyunda Evil or Very Mad
E
Espio ⭐ 19y

Türkleri sadece sevmeyenler yabancılarmı Question türklerden kacar olduk oyunda Evil or Very Mad

Mr. Green
Aga 5k pls..........
M
Mighty ⭐ 19y
Yapanların çoğu 10-15 yaş arası çocuklar zaten. onlar yüzünden tüm Türklerin adı kötüye çıkıyor. yapmanız gereken eğer Türk guildi ise 18+ yaşları alacaksınız yoksa

kendi ve pet nickleriniz dahil hiç bir şekilde Türk oldugunuzu belli etmeyecek şekilde ayarlama yapacaksınız bu Türk lükten kaçış fln değildir sadece oyunda yer alan embesillerden uzak durmak için iyi bir yöntem..
Z
Zardock ⭐ 19y
Mr. Green 5 k plse bagısıklık kazandık artık ama global atıyosun hanı hıc kötu bısey yok yazıda adam laf olsun dıye kufur edıyor 1 Türk dunyaya bedeldır 2 turkten bı bk olmaz harbiden
M
mehmet125 ⭐ 19y
Ne olursa olsun türkün türkten başka dostu yoktur.Bizim serverda arkadaşın sun shield bakayım diye almıştı gavurun biri.Baya da samimilermiş sonra geri vermedi adam ağlaşıyodu.
C
ChaOs OP ⭐ 19y
yabancılar yapmıyor demıyorum... ama şuan suyu çıkmış durumda biraz kendısıne saygısı olan insan yapmaz böyle bişey yabacı veya türk farmkaz
T
Millet haklı sevmemek için 10000 ndn varsa sevmek için 1 ndn var
Bende sevmiyom hiçte pişman degilim Cool
T
TurkSword ⭐ 19y
Sizce hem milleti kazıklıyoruz hem üstüne para alıoyruz tabi herkes bizden nefret eder..
milleeti kazıklamak içimden geçmiyor değil ama yetiştiriliş tarzından dolayı hiçbir şekilde kimseyi kazıklayamıyorum hep kazık yiyorum...
J
ben zaten sroda türklerle samimi olmadıklarım dışında muhattap olmam ...
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
cvp basit cvp wermio oooo =küfür beni pvpde kesti aman alllahım =küfür 5k pls wermedi=küfür 5k pls werdi=abi bi 5 k daa wermedi =ana avrat kay bu yüsden işde

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: