12 Kasım 2009 - 12. gün
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
x_X_x 3'lüsü ve SP Durumu ^_^
· 29 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Ben hiç sabredemiyorum 🤤 Helal olsun
Ben hiç sabredemiyorum 🤤 Helal olsun
Teşekkürler valla bizde işte yavaş yavaş okul filan var zaman geçiyor 🍿
ve yeni bir ss ^^
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Kolay gelsin iyi gidiyorsunuz
evet kolay gelsin 10 gune 400k tmmdır 15 gunede 500+ yaparsınız xXx Takımı olarak Gaianın altını üstüne getireceksiniz orası kesin ^^
evet kolay gelsin 10 gune 400k tmmdır 15 gunede 500+ yaparsınız xXx Takımı olarak Gaianın altını üstüne getireceksiniz orası kesin ^^
Bakalm kısmet ^^ daha p.tesi günü bastık sp ticketlerini 25 gün kadar sp kasmayı düşünüyoruz farm bittimi işte o zmn bilemiyorum 😄
İşte Olay Budur :] Ong Farm :} Ben Hayatta Sabredemem Böyle : ) ) Hakketen Helal Olsun! İyi Gidiyorsun..Yada Gidiyorsunuz 😄
İşte Olay Budur :] Ong Farm :} Ben Hayatta Sabredemem Böyle : ) ) Hakketen Helal Olsun! İyi Gidiyorsun..Yada Gidiyorsunuz :D
Evet gidiyoruz hepimiz bir birimizi gazlıyoruz öyle gidiyoruz ancak 😄
L
LiveInTexas
⭐ 18y
la bnım 136 k oldu ksıkandım ha 😄 11. gun
İyi olmuş genede 😄 bizde yeni bastık sp ticketleri ^^
L
LiveInTexas
⭐ 18y
Tbrkler guzel iş cıkarmısın bn sp farmını durduracam charımı kasıcam ama bn charımı 90Force/90Blade/90Fire/30 dan Light düşünüyorum ne dersınız
Tbrkler guzel iş cıkarmısın bn sp farmını durduracam charımı kasıcam ama bn charımı 90Force/90Blade/90Fire/30 dan Light düşünüyorum ne dersınız
Güzelde artık CH devri geçmedimi diye hatırlatmak istedim 😄
L
LiveInTexas
⭐ 18y
Güzelde artık CH devri geçmedimi diye hatırlatmak istedim :D
Dogru dıorsun ama bn vs için yapıorum blade hosuma gıdıor bıde Force olursa Tam Super olcak tahmınıme gore Eu lardan sıkılıdm ^^
Güzelde artık CH devri geçmedimi diye hatırlatmak istedim :D
Dogru dıorsun ama bn vs için yapıorum blade hosuma gıdıor bıde Force olursa Tam Super olcak tahmınıme gore Eu lardan sıkılıdm ^^
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
tebrikler haadi bakalım 90 oldunuda görelım su charların 😄
tebrikler haadi bakalım 90 oldunuda görelım su charların :D
inş kısmetse oda olucak ^^ sabırla bekliyoruz bizde
bnm anlamadım yeni server maniyi nerden buldunuz :l
L
LiveInTexas
⭐ 18y
xD
ondan kolay ne var 😄
wallahi ayakta alkışlıyorum işte oyun zevki budur ne tatlı acele etmeden sabırla ipek böceği gibi çocukları dokuyor ufak ufak, başarılar canlarım benim mucX.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
x_X_x 3'lüsü ve SP Durumu ^_^ THE CRIME Conconcraft 1.11.2 - 1.13x /Köy ve Kasaba ve Şehir ! / Event Heliosnw| 1.8.x 1.12.x Survival | PubgDrop | HaykırmaMesajı | ÖzelHuniler | FazladanEnvanter | KalpAlma | Sigara | Ve Dahası! + 100 X VE Y ayarını yapamadım yardım Ltf Speed-x Ve Resize Linkleri Burada