T TurnUp OP ⭐ 16y 15 yil once (düzenlendi) #1 http://www.youtube.com/watch?v=WTS18M5Fb9EBu Biraz daha iyi oldu sanki 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J Judas ⭐ 19y 15 yil once #2 off sözde 8mbit net kullanıyorum bu video bile izlenmiyor 😄 sonlarına kadar izleyemedim ama güzel 😊 devamını bekleriz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z zehirx ⭐ 16y 15 yil once #3 videodaki glavie pvp yapmasını bilmemesine rağmen iyi iş çıkarmış ☕ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TurnUp OP ⭐ 16y 15 yil once #4 videodaki glavie pvp yapmasını bilmemesine rağmen iyi iş çıkarmış ☕7/24 pvp yapan birisi olmadıgım için bu kadar 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlackMamba24 ⭐ 18y 15 yil once #5 glavieyi geç warrior çok kötü :/ birazcık bilse zaten yatırır TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TurnUp OP ⭐ 16y 15 yil once #6 Charı Fire Force Heuksal yapıyorum bide böyle pvp yapaym 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil